Leković DPS-u: Laži neće pomoći da izbjegnete potpuni politički debakl u Mojkovcu - Volim Podgoricu

Leković DPS-u: Laži neće pomoći da izbjegnete potpuni politički debakl u Mojkovcu

Pomoćnik direktora Demokratske Crne Gore Momčilo Leković kazao je da mojkovački odbor DPS-a “očito počinje sa novom serijom izmišljotina.”

On je reagovao na današnje saopštenje mojkovačkog DPS-a u kojem se navodi da  “Leković razmišlja da napusti Demokrate, natjeran je da laže da je napadnut”

“U nedostatku političkih argumenata i pokušaju da spasu to što je ostalo od DPS-a u Mojkovcu, a nakon što su postali svjesni nedjeljnog debakla, mojkovački ogranak DPS Organizovane kriminalne grupe očito počinje sa novom serijom izmišljotina. Kada vide da slogu, jedinstvo, snagu i energiju ne mogu zaustaviti, onda u javnost iznose ono što bi željeli. Znamo da naša sloga i to što radimo kao jedan uznemirava vaše redove podijeljene na frakcije i klanove, ali nemojte da prebacujete u naše dvorište ono što se upravo vama događa. Nego, da vas pitamo, čija je frakcija pisala ove izmišljotine, Duškova ili Milova?  Ali kada ste se već zaletjeli da lažima podignete moral vaših potpuno podijeljenih redova, hajde da vas opet raskrinkamo pred licem javnosti”, kazao je Leković.

On je dodao da je “prva laž da sam samozvani pomoćnik direktora, jer u Demokratama ne postoje samozvane funkije kao u vašim redovima.”

“Izabran sam jednoglasno na sjednici Predsjedništva Demokrata, saglasno Statutu naše Partije i tu funkciju pokrivam od 18. jula 2017. godine. Da je vaša namjera da se opet izvučete iz situacije u kojoj pokazujete nervozu, paniku i agresivnost, potvrđuje činjenica da ste jučerašnji snimak izrezali i prekinili tačno u momentu napada. To je vaš stil kao selotejp-montažerske organizacije i nema potrebe objašnjavati plodove vašeg podmuklog rada, dovoljno je što vam se javnost podsmijava. Istina je, što potvrđuje kompletan snimak, da smo mi bili u vozilu, da su vaši nasilnici prišli vozilu, vrijeđali, prijetili i fizički napadali. To se jasno i vidi i čuje. A to što vi niti čujete, niti vidite to je poznato građanima Crne Gore. I na kraju ste navodnim rekla-kazala metodama zaključili da ja napuštam Demokrate. To govori o činjenici i da vas ljudi iz najbližeg okruženja, koje ste zadužili da prate Demokrate, napuštaju i lažu. Vaša mafijaška porodica se polako, ali sigurno raspada. Zato ću morati da vas razočaram –  stojim, kao i do sada, čvrsto i snažno uz moje Demokrate, jer su oni moja druga porodica. Radimo istrajno i posvećeno i tako ćemo vas demontirati da vas niko i nikada više neće sastaviti. Nego, dužni ste da odgovorite građanima, čije je krilo izmislio ovu priču Duškovo ili Milovo? Takođe, da vas podsjetimo i na ostale izmišljotine i podmetačine vaših krila, frakcija i ogranaka. Slagali ste da brat Duška Markovića nije prijetio, pa se pojavi snimak. Slagali ste da rukovodstvu Demokrata nisu prijetila bezbjednosno ineteresantna lica, kad gle čuda, pojavi se u javnosti snimak. Saopštili ste da nam nije prijetio brat Duška Markovića, a onda crna kutija poruči da mu zaobiđemo kuću. Sva vam je istina kao u informaciji oko Ilije Šćekića. Poturili ste nam vašeg člana i tako se samokompromitovali. Tako ste i ovoga puta sami sebe dezinformisali, ali niste uspjeli javnost. Na kraju vam poručujem da vam laži neće pomoći da izbjegnete potpuni politički debakl koji vas očekuje u Mojkovcu, dok će se pad vašeg rejtinga od 8 procenata i dalje nastaviti”, zaključio je Leković.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com