MILICA JE SAVRŠENA: Za njom se svi okreću (FOTO) - Volim Podgoricu

MILICA JE SAVRŠENA: Za njom se svi okreću (FOTO)

Model Milica Puzović osvaja sve više simpatija, a na društvenim mrežama postaje sve primjećenija.

Foto: Aleksandra Bogićević

Izazovnosti joj ne nedostaje kakvu god da pozi zauzme. Ali ono što je veoma važno, ovaj model porijeklom iz Prijepolja koji može da parira onim svjetskim modelima, u poziranju ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Foto: Aleksandra Bogićević

Milica koja živi u Beogradu na društvenim mrežama ima više hiljada pratilaca, taj broj na Fejsbuku prelazi 9.000, dok je na Instagramu prati više od 88 hiljada.

Foto: Aleksandra Bogićević

Pojavljivala se i u muzičkim spotovima, a uporedo sa karijerom modela završila je Fakultet političkih nauka, politikološki smjer, na kom je u roku diplomirala pa je bez sumnje jedan od najljepših politikologa u zemlji.

Foto: Aleksandra Bogićević

Javnost je upoznala prije nekoliko godina, dobila je i nadimak srpska Irina Šajk, ali njena izazovnost još nije dostigla vrhunac.

Foto: Aleksandra Bogićević

Profesionalno se bavila odbojkom i manekenstvom, a govori tečno engleski, ruski i francuski jezik.

Foto: Aleksandra Bogićević

Sa svojih 25 godina već je primijećena od strane modnih agenata i svjetskih modnih agencija dok je učestvovala na nedjelji mode u Milanu, a proglašena je i za jednu od najljepših žena Evrope.

Foto: Aleksandra Bogićević

www.cdm.me

1 komentar

  1. A cujete li ove trovacke clanke. Da nase cerke, sestre i zene sanjaju o laznom sjaju, laznom glamuru, laznom bogatsvu… Koje se tobos krije iza ove profesije modelinga. Model znaci Lutka, za vasu informaciju lutka bes licnosti, morala i stava. Lutka po kojoj ce da skacu i da se izivljavaju oni koji su potrebni da bi lutka zasluzila ovakav zlanak i nasla se u javnosti. Prekinite vise sa laznim vjestima o sjaju i glamuru na zapadu. PRekinite vise da nam djecu trujete ovakvil oloshkim clancima! Sram vas i stid bilo! I ptice na grani vise znaju da je sve ovo sa modelingom farsa, i da je to paravan za prostituciju, elitnu ili ne, prostitucija se zna sta je! Najvecve dno koje zena sebi moze da dozvoli i ne postoji novac na svijetu, koji moze jednu casnu i otmenu zenu da kupi!!! Fuj! Ljudi spasavajte cerke i sestre i nemojte ih vodit po tih kastinga i laznih modeling agencija! Ne cinite to!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com