VOLI VAS VOLI I KADA VAS VARA: Na vitrini košta 2,89, a na kasi čak 4,29 (FOTO) - Volim Podgoricu

VOLI VAS VOLI I KADA VAS VARA: Na vitrini košta 2,89, a na kasi čak 4,29 (FOTO)

Čitateljka portala Volim Podgoricu koja je danas bila u kupovini u novootvorenom Volijevom “Našem diskontu”  bila je neprijatno iznenadjena kada su joj na kasi naplatili značajno veću cijenu od one koja je istaknuta na vitrini!

Podgoričanka je las kare, čija je cijena na vitrini 2,89 eura platila čak  4,29 eura za kilogram, i to sa uračunatim popustom od 4,45 procenata.

Kada je vidjela račun, nasa sagovornica se vratila do vitrine i pitala mesara da li postoji neki drugi las kare.

-Odgovorio mi je da je to taj i da ne postoji drugi, ali da je došlo do povećanja cijena, te da je nisu promijenili, kaže Podgoričanka čiji identitet je poznat redakciji.

Dodaje da je, nakon toga platila meso jer “nije imala volje da se raspravlja”.

 -Sramota je to što rade. Ja sam vidjela, a mnogi nisu. Čovjek ispred mene je kupio dva kilograma, platio i otišao. Pozivam inspekcije da reaguju jer je ovo varanje naroda, a gradjane koji kupuju da dobro otvore oči. Ovo je samo jedan artikal, a ko zna koliko ih ima. Ukoliko primijetite, onda je “greška” ili su “zaboravili” da promijene cijenu, a ukoliko ne primijetite, a vjerujem da je mnogo veći broj takvih slučajeva jer ljudi, misleći da će da uštede na “popustima” kupuju na veliko, onda super za Voli koji vara svoje kupce, kaže ogorčena Podgoričanka.
Ukoliko imate loše potrošačko iskustvo prilikom kupovine roba ili usluga u Crnoj Gori, pišite nam u inbox FB stranice Volim Podgoricu ili na mejl [email protected].

2 komentara

  1. Znači dva dana su bili popusti u Naš diskont 20% i narod je kao stoka tamo potrčao ta dva dana nisi imao dje da se okreneš. Ljudi tamo ne rade roboti nego ljudi! Normalno je da posle toliko posla jedma cijena zaboravi da se promijeni! Gospodjo bolje da ste pošli dok je trajao popust da ne propanete za 0.40e

    1. milena kazic
      dokumentujete, suprotan primjer, da su na kasi naplatili manje nego sto je istaknuto na vitrini, pa oda kometarisite…voli voli da sitno $icari…kao i sve ostali…mentalitet….

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com