Vujanović na trci Formule I u Abu Dabiju - Volim Podgoricu

Vujanović na trci Formule I u Abu Dabiju

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović na poziv Mohameda Bin Zayed Al Nahiyana, krunskog Princa Abu Dabija boravi u višednevnoj posjeti Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Posjeta je, kako se navodi iz kabineta predsjednika, potvrda sadržajnih odnosa dvije države za čije unapređenje postoji obostrani interes u svim oblastima.

Drugog dana posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima PVujanović se sastao sa šeikom Muhamed Bin Zayedom Al Nahyanom Krunskim Princom Abu Dhabija.

Vujanović je upoznao Šeika Muhameda sa aktuelnom političko-ekonomskom situacijom u Crnoj Gori ističući rast BDP u ovoj godini, kao i značaj našeg članstva u NATO.

“Broj međusobnih posjeta na visokom nivou potvrđuje izuzetno dobre i prijateljske odnose dvije države”, navodi se u saopštenju iz kabineta.

Šeik Muhamed Bin Zayed poželio je Vujanoviću dobrodošlicu saglašavajući se sa ocjenom o veoma dobrim međudržavnim odnosima.

Tokom susreta, razgovarano je o bilateralnim odnosima i mogućnostima njihovog unapređenja u zajedničkom interesu.

Konstatovani su veliki potencijali unapređenja saradnje, prvenstveno u ekonomsko-investicionoj sferi.

Završnog dana posjete Vujanović će biti gost šeika Muhameda Bin Zayeda na trci Formule I Etihad Grand Prix koja se održava u Abu Dhabiju.

 (Antena M)

1 komentar

  1. Have you ever considered adding more videos to your blog posts to keep the readers more entertained? I mean I just read through the entire article of yours and it was quite good but since I’m more of a visual learner,I found that to be more helpful well let me know how it turns out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com