Počeo proces digitalizacije RTCG - Volim Podgoricu

Počeo proces digitalizacije RTCG  

Generalna direktorica Radio-televizije Crne Gore RTCG, Andrijana Kadija, saopštila je da je Javni servis napokon počeo s realizacijom procesa digitalizacije. Ona je istakla da vjeruje u ljudske i profesionalne kvalitete zaposlenih, navodeći da očekuje i bolje poslovne rezultate RTCG-a.

Kadija je, na obilježavanju Dana Radio-televizije Crne Gore, rekla da se tender, koji je bio raspisan za mala i velika reportažna kola i link apove, privodi kraju.

“Tačnije, donesena je odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača, pa se očekuje da ugovor potpišemo početkom decembra. To znači da će dio opreme stići do sredine, a velika reoportažna kola do kraja naredne godine”, rekla je Kadija, navodeći da nije potrebno objašnjavati koliko će to biti snažan vjetar u leđa RTCG-u.

Podsjetila je na istraživanje agencije De Facto, prema kome se povećavaju povjerenje, gledanosti i slušanost naših programa.

Kadija je istakla i da je godina na izmaku bila burna, sa puno problema i izazova, ali da je najvažnije to da je RTCG iz svega izlazila jača.

Inače, danas su, podovom Dana RTCG-a, uručene nagrade najuspješnijim radnicima.

RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com