(POGLEDAJTE VIDEO) PODGORICA: Policija pretresla porodičnu kuću Andrije Mandića - Volim Podgoricu

(POGLEDAJTE VIDEO) PODGORICA: Policija pretresla porodičnu kuću Andrije Mandića

Demokratski front saopštio je da se nad liderima tog političkog saveza nastavlja “državni teror” po direktnom nalogu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića.

Iz DF je saopšteno da je rano jutros policija pretresla porodičnu kuću Mandića u Podgorici, u kojoj žive Andrija Mandić i njegov brat Dragoljub sa porodicama, kao i njihova majka.

Policija je rano jutros pretresla prostorije koje, kako je rečeno Televiziji Vijesti, koriste bezbjednosno interesantne osobe – Haris Koljenović, Danilo Mandić, Aleksandar Rogošić, Aleksandar Spičanović, Milan Vujotić, Zoran Kaluđerović…

 

POGLEDAJE FILMSKU AKCIJU POLICIJE U PODGORICI: Pronađene bombe, puške, optički nišani…

“Ova akcija izvedena je direktno po nalogu VDT-a, a pod izgovorom navodne istrage protiv sinovca Andrije Mandića, Danila Mandića i sumnjom da se u porodičnoj kući nalazi oružje i eksplozivne naprave. Naravno, kao što je i u zapisniku nakon pretresa evidentirano, ni oružje, ni eksplozivne naprave, kao ni bilo šta drugo sumnjivo nije nađeno, ali to očigledno i nije bio cilj, već novi udar na DF i pokušaj zastrašivanja pristalica opozicije. Upad u kuću jednog od lidera DF i opozicije, kao i njegovog brata, poruka je da se Crna Gora, voljom Mila Đukanovića i Duška Markovića i definitvno vratila u 1945, 1946. i 1948. godinu kada su brutalno proganjani ne samo lica koja su bila politički eksponirana, nego se tortura vrši nad čitavim familijama”, navodi se u saopštenju DF-a.

Dodaju da je pored mobilnog telefona Danila Mandića, jedino zadržano vozilo koje se nalazilo u dvorištu porodične kuće.

“A koje se koristi u službene svrhe Nova srpska demokratija. Radi se o automobilu Reno uzetom u dugoročni zakup od rent-a-kar firme, za potrebe predsjednika stranke”.

Dodaju da je porodica Mandić mjesecima meta “besprizorne hajke tužilaštva, suda i policije”.

“Dakle, ne samo Andrija Mandić, političar, već se progone i postaju dio montiranih procesa, gotovo svi članovi familije – supruga, sestra, brat, sinovac. To je bestidna poruka, kojom u maniru sicilijanske mafije, režim šalje signal svima koji su spremni da mu se otvoreno suprotstave, kako bi mogli da prođu ako budu istrajni u borbi. Demokratski front ocjenjuje da je i ovaj najnoviji atak na lidere DF naredio VDT Ivica Stanković, aktom od 22.11.2017, podsjećajući javnost da su poslanici DF sedam dana ranije, 15.11.2017, obznalili da će pokrenuti inicijatvu za smjenu Stankovića i Milivoja Katnića, jer su za odbranu kriminalne političke organizacije koja vlada Crnom Gorom spremni da pogaze Ustav, važeće zakone, profesionalno i vlastito dostojanstvo”.

U saopštenju DF-a se navodi da je Crna Gora “ušla u fazu u kojoj režim ne bira sredstva da sačuva vlast”.

“Odnosno da sačuvaju slobodu, pošto u pravnoj državi, koja će biti uspostavljena nakon promjena, vrh kriminalne hobotnice će odgovarati za sve ono što su decenijama nezakonito radili. Svjesni toga, oni su odlučili da se služe silom državnog aparata, obračunavajući se sa svojim najopasnijim protivnicima. A oni u opoziciji, koji okreću glavu od progona DF i izbjegavaju bilo kakvu vrstu solidarisanja, kako bi iz pozicije krpelja sisali snagu Demokratskog fronta dok se bori sa režimskim monstrumom, neka znaju da će ubuduće biti tretirani na način kako zaslužuju. Prije par dana imali su priliku da se uvjere kako funkcioniše savez režima i kriminala, koji čitavu Crnu Goru drži u atmosferi straha. Pored svega što nam se dešava, DF se neće ni za milimetar povući pred tim zlom i poziva na otpor svakog građanina Crne Gore koji drži do slobode i vlastite časti”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Vijesti

1 komentar

  1. Diktatura se privodi kraju! Rezim siluje svojim kerovima po ko zna koji put. Ali sve su slabiji, jadniji i nemocniji. DPS se urusava po svim savovima! DOlazi vrijeme SLobode u Crnu Goru! Dzaba haspsite kerovi, znamo vam imena svima. Dzaba ste se sakrili iza tih uniformi i maski! Ovo je 21. vijek i sve se zna! I mi Srbi smo veoma dobro obavjesteni a u Crnoj GOri nas ima 200 000, a oko crne Gore 9 Miliona, pa vi sluge DPS rezima dobro se zamislite kad na nas Srbe udarate!!!! Sve se pamtca, sve se vraca! A Andrija Mandic ce biti uskoro novi premijer Slobodne Crne Gore !! PA cete vi pod uniformama da odgovarate onima koje danas hapsite! PraVda je spora, ali uvjek dostizna! Zivjela Sloboda! Dolje DPS Diktatura!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com