Prijave projekata za konkurs ,,Uključise digitalno“ do 1. decembra - Volim Podgoricu

  Prijave projekata za konkurs ,,Uključise digitalno“ do 1. decembra

 

 

(Podgorica, 28.novembra) –Konkurs #UključiSeDigitalno Telenor fondacije otvoren je za sve humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Goru do 1. decembra. Prijavu i opis projektnih aktivnosti usmjerenih na smanjenje nejednakosti u našem društvu potrebno je poslati na adresu [email protected].

 

Ovo je već šesti konkurs Telenor fondacije usmjeren na projekte koji uz upotrebu digitalnih tehnologija mogu doprinijeti edukaciji o bezbjednom korišćenju interneta i boljoj socijalnoj inkluziji društveno ugroženih grupa. Konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti Telenor fondacije kojim se nastoji da se, uz prednosti telekomunikacione industrije, riješe izazovi sa kojima se suočava zajednica – posebno u domenu smanjenja razlika i nejednakosti.

 

Podržani projekti biće poznati u decembru,a razvoj izabranih projekata će biti propraćen ne samo finansijskom već i logističkom podrškom. Zainteresovani se o pravilima i uslovima konkursa mogu detaljnije informisati na web stranici Telenor fondacije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com