Andrija Milošević nema vremena da postane otac - Volim Podgoricu

Andrija Milošević nema vremena da postane otac

Iako je planirao da do kraja godine stane na ”ludi kamen”, Andrija Milošević, jedan od najpopularnijih domaćih glumaca koji već pet godina uživa u srećnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, kaže da će taj plan morati malo da sačeka. Da promijeni život iz korijena, poznatog Crnogorca sprječavaju brojne neodložne poslovne obaveze. Koliko god smatra da nešto treba i može da se isplanira, Andrija ostavlja prostor i za intuiciju.

“Sve zavisi od toga kako ko gleda na život. Mislim da ljudi, prije svega, moraju da slušaju sebe i realno sagledavaju stvarnost. Jer, kada živite rutinski, to može da napravi problem. Kada odlučimo da se vjenčamo, čuće se”, kaže glumac s osmjehom i dodaje da sebe i te kako zamišlja u ulozi oca, ali da za roditeljstvo sada nema vremena.

“Kao i svaki normalan čovjek, tako i ja planiram proširenje porodice i sigurno neću ostati ‘usedjelica’. Trenutno nisam u mogućnosti da se kompletno posvetim roditeljstvu, koliko god da to želim. Aleksandra i ja imamo otvoren odnos i znamo da će sve doći kada mu je vrijeme”, kaže Andrija, koji sa svojom partnerkom deli ne samo privatan život, već i scenu.

Glossy.espreso

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com