HOROR U SRBIJI: Došao kod oca na slavu, pa ga polio benzinom i zapalio - Volim Podgoricu

HOROR U SRBIJI: Došao kod oca na slavu, pa ga polio benzinom i zapalio

Jagodinska policija uhapsila je M. M. (54) iz ovog grada zbog sumnje da je zapalio benzinom svog oca M. M. (72), nakon čega je nesrećni čovjek završio u bolnici, sa brojnim opekotinama po licu i tijelu.

Kako “Alo” nezvanično saznaje, užasno porodično nasilje dogodilo se 21. novembra, na Aranđelovdan, u kući M. M. (72) u selu Radošina kod Svilajnca.

“Otac je tog dana slavio slavu u porodičnoj kući. Njegova supruga, a majka uhapšenog M. M., pozvala je sina, koji živi u Jagodini, da dođe na slavu kako bi se pomirili. Naime, roditelji i sin nekoliko godina nijesu bili u dobrim odnosima, pa je majka pomislila da će se sada konačno izmiriti” – ispričali su mještani Radošina.

Prema njihovim riječima, u kući domaćina za trpezom se okupilo nekoliko gostiju, kada je M. M. pokucao na vrata.

“Povikao je majci: „Bježi od mene”, i izvukao plastičnu flašu punu benzina. Počeo je da poliva benzin po podu kuće i po slavskoj trpezi. Gosti su skočili u namjeri da ga spriječe da zapali kuću. I otac mu je prišao, ali on je tada polio i njega i kresnuo upaljač” – prepričavaju dramu komšije i dodaju da se nesrećni čovjek u sekundi pretvorio u buktinju.

Komšije i rođaci odmah su se bacili na zapaljenog čovjeka i počeli da ga gase.

“Dok su oni spasavali život domaćinu, njegov sin je pobjegao. Ubrzo je došla i policija, kao i Hitna pomoć. Starac je prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji, gdje su mu konstatovane brojne opekotine po licu i tijelu” – kaže sagovornik.

Mještani kažu da je policija odmah pokrenula potragu za nasilnim M. M., koji je uhapšen u svojoj kući u Jagodini, i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com