Nikšić dobija novi bioskop - Volim Podgoricu

Nikšić dobija novi bioskop

Nikšićani će naredne sedmice opet dobiti bioskop. U hotelu „Jugoslavija“, nekadašnjem „Sindčelu“, „Scena 213“ koja će biti multifunkcionalna, ponovo počinje sa radom.

„Sa pozorišnim dijelom počinjemo 9.decembra monodramom Petra Božovića, a već u januaru je planiran festival, ali o tome ćemo govoriti kasnije. Što se tiče bioskopa on će sa radom početi posle 5.decembra i za sada je planirano da filmovi budu prikazivani vikendom – petak, subota i nedjelja“, kazala jeTamara Dragnić, PR kompanije „Helada mont“, koja gazduje „Jugoslavijom“.

Prema njenim riječima nova oprema, u pitanju je najnovija 3D tehnologija, bioskopsko platno i laserski digitalni projektor, je montirana, a potpisan je ugovor sa distributerskom kućom iz Beograda, „MegaCom“ film, tako da će Nikšićani imati priliku da gledaju najnovija filmska ostvarenja.

„Za gledaoce smo planirali i niz povoljnosti, poput porodičnih klub kartica, sa nižim cijenama, a tu je i neizostavni dio kada je bioskop u pitanju, osvježenje i grickalice koje će takođe biti u ponudi“, kazala je Dragnić.

Kako je objasnila „Scena 213“ je kompletno renovirana čime su stvoreni dobri uslovi za rad.

Prema riječima Zdravka Rosandića, kino operatera, „Scena 213“ sa godinama postaje sve bolja i funkcionalnija.

„Nadam se da neće više biti potrebe da Nikšićani idu za Podgoricu da gledaju filmove. Imamo dobru opremu i ljudi koji su je dopremili kažu da je puno bolja nego u Cineplex-u. Ne znam hoće li kokice biti bolje, ali ostalo hoće“, sa osmijehom je kazao Rosandić

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com