Sergej ZAPALIO društvene mreže, pa OBRISAO post (FOTO) - Volim Podgoricu

Sergej ZAPALIO društvene mreže, pa OBRISAO post (FOTO)

Sergej Trifunović je poslije samoubistva Slobodana Praljka u Hagu, na Instagramu objavio fotografiju zbog koje je primio mnoštvo uvreda.

“Danas je Dan Republike i stari je popio malo”, piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana kako ispija bočicu otrova.

Neposredno poslije ove objave Hrvati su počeli teško da vrijeđaju glumca. Bilo je tu i prijetnji.

Ovo su samo neki od komentara:

“Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo što si danas objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada više nećeš ništa snimiti…”

“Pa moj Sergej, zašto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera”.

Sergej je nekima odgovorio: “Šuker se slikao na Pavelićevom grobu. Šta je ovdje gore? Što ne plačem nad teatralnom smrti jednog lošeg reditelja koji je u nedostatku talenta našao sebe kao zapovjednika u prljavom ratu? Ako ništa, bar nije ispao pi*ketina kao neki naši generali koji su držali kao taoce cijelu naciju zbog svog dupeta. Dakle, šta je ovdje sporno?”

“Je*em mater svim generalima i svim uniformama koji su pravili zločine, bez razlike u vjeri i nacionalnosti. Za one kojima nije jasno, još jedan red: je*em vam mater svima. Svi nazdravite sa Praljkom”, napisao je još Sergej.

Dodao je: “Moje srce plače za svakim ko će me otpratiti zbog smrti bilo kakvog ubice, ma koje vjere i nacije bio. Plače, jer ako se potresate nad smrću ubice, onda ste…šta? I svi koji slavite sve generale i sve zločince ovoga rata kome god da pripadaju. Srbi, Hrvati, Muslimani. Svi. Bez razlike”, zaključio je Trifunović.

Sergej je na kraju ipak izbrisao spornu fotografiju sa svog profila.

espreso.rs / Index.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com