Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » ŠTA VI MISLITE? Ovi horoskopski znakovi su najveći švaleri i zavodnici!  

ŠTA VI MISLITE? Ovi horoskopski znakovi su najveći švaleri i zavodnici!  

Saznajte u kom horoskopskom znaku su najveći zavodnici i najbolji ljubavnici i kako da ih totalno “uništite”…

Rak

Kao najemotivnijem i najosjetljivijem znaku zodijaka, Raku treba nježan dodir i duboka emocionalna povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primijetiće ako činite dobra djela drugima. Predani su ljubavnici, a seks sa njima je odličan jer oni uživaju u istraživanju….ali ako iznevjerite njihovo povjerenje spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti?

Rak se može najbolje zavesti romatničnom ali spontanim zavođenjem u opuštenoj atmosferi. Posebno će im se dopasti djevojka koja plijeni inteligencijom i nastupa iskreno i bez foliranja. Zanimljivo je to da će ih prije privući djevojke u sportskom izdanju, patikama i atletskim majicama koje diskretno nagovještavaju zgodno tijelo, nego djevojka u skupim krpicama i štiklama.

Škorpija

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova zodijaka. Škorpiji nije strana manipulacija i iskorišćavanje drugih u cilju zadovoljavanja njihovih monstruoznih seksualnih apetita. Imaju hipnotičku privlačnost u fizičkom smislu su odlični u krevetu. Jedini problem može biti njihova nesposobnost da spoje emocije u cijelu priču. Ali, ko zna…možda se baš vama prosreći.

Kako ga zavesti?

Škorpiju je izuzetno teško zavesti, obzirom da su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici… Ipak, velike šanse imate ukoliko je vaš “plijen” osjetljiv na dobru kapljicu. Uz koju čašicu više, njihove barijere popuštaju i možda, samo možda imate šansu da se predstavite u svom najboljem svijetlu. Naravno, moraćete stalno da pazite šta ćete izgovoriti, jer ako slučajno lupite neku glupost, šutnuće vas kao zarđalu limenku, prenosi zadovoljna.hr.

Strijelac

Po prirodi zaigran i djetinjast, Strijelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strijelčevi su odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Kako ga zavesti?

Oni vole nježne dodire po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primijetiće i kod drugih. Ako želite da smuvate jednog Strijelca, predlažemo da napadnete jako i iznenada. Nema tog Strijelca koji će braniti ako pokušate da ga poljubite!

Riba

Ovaj horoskopski znak pružiće vam puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće željeti da riješe pomirdbenim seksom.

Kako ga zavesti?

Oni vole agresivniji pristup i ne vole da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Check Also

Istražitelji posjetili prostorije RTV Pljevlja, ovo je najvjerovatnije uzrok požara

Danas su prostorije RTV Pljevlja posjetili istražitelji, na osnovu čijih će se nalaza znati tačan ...

PODGORICA: Đurišići ponovo pretrpjeli nezakonite napade na svoju imovinu

Danas su  i njih lično. Inspektor Uprave policije, u pratnji uniformisanih lica je došao na ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *