Nema prodaje Aerodroma Crne Gore - Volim Podgoricu

Nema prodaje Aerodroma Crne Gore  

Crnogorska Vlada neće prodavati Aerodrome, jasan je premijer Duško Marković.

“Razmatramo opcije valorizacije. Niti smo pričali o prodaji, niti razmišljamo. Dogovaramo ozbiljnu analizu da vidimo u kom pravcu da idemo. Ima i kredibilnih investitora koji su spremni da ulože u jednoj godini i 110 miliona eura”, istakao je Marković, odgovarajući na pitanje novinara nakon što je prestavio rezultate svoje Vlade.

On je na ovaj način samo ponovio svoje ranije iznijete stavove da Vlada ne namjerava da proda aerodrome, jer oni su važni za crnogorsku ekonomiju.

Naime, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva razmatra sa kredibilnim međunarodnim finasijskim institucijama opcije pune valorizacije aerodromskih potencijala.

On je dodao i da Vlada nastoji da se kompanijom A2A razriješi pitanje vlasničkih odnosa u EPCG.

“Vjerujem da ćemo to u narednoj godini dovesti do kraja. Država je obezbijedila svoje interse i oni ne mogu biti ugroženi”, kazao je Marković.

CdM

1 komentar

  1. cheers for dropping this story. I am definitely tired of struggling to find relevant and intelligent commentary on this subject. Everyone nowadays seem to go to extremes to either drive home their viewpoint or suggest that everybody else in the globe is wrong. cheers for your concise and relevant insight.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com