Opozicija se opet žali zbog izbora u Petnjici - Volim Podgoricu

Opozicija se opet žali zbog izbora u Petnjici

Socijaldemokratska partija (SDP) i Demokratska Crna Gora proslijediće Državnoj izbornoj komisiji (DIK)  primjedbe na izbore u Petnjici.

Opštinska izborna komisija (OIK) odbila je juče prigovore tih partija, u kojima se ukazuje na neregularnost glasanja na pojednim biračkim mjestima. Opozicionim strankama je, između ostalog, odbijena primjedba na glasanje putem pisma na biračkom mjestu  “Lagatori” kao i da je na pojednim biračkim mjestima veći dio glasačkih listića bio zaokruživan različitim bojama, flomasterima i geometrijskim oblicima.

“Napominjemo da smo u zakonskom roku uložili prigovore na sve  navedene neregularnosti koje je OIK, bez adekvatnog obrazloženja, odbila  kao neutemeljene. S obzirom na to da je OIK odbacila naše tvrdnje i nije uvažila prigovor, obavještavamo građane Petnjice da ćemo se obratiti Državnoj izbornoj komisiji i svim nadležnim organima kako bi se ove zloupotrebe detaljno istražile i izbori na biračkim mjestima na kojima su se dogodile izborne krađe ponovili”, saopštili su iz petnjičkog odbora SDP-a.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com