VREMENSKA PROGNOZA: Minus i snijeg će obilježiti dane vikenda - Volim Podgoricu

VREMENSKA PROGNOZA: Minus i snijeg će obilježiti dane vikenda

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. Na sjeveru u planinama snijeg, koji će se tokom noći proširiti i na niže, a ponegdje moguće i centralne (Nikšić) predjele.

Vjetar slab do umjeren, na primorju ponegdje i pojačan, sjeveroistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od -4 do 9, najviša dnevna od 0 do 14 stepeni.

Podgorica: Umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Više padavina tokom noći. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 7, najviša dnevna do 11 stepeni.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima pljuskovi i grmljavina, a na sjeveru uglavnom snijeg i susnježica. Povremeni snijeg se očekuje ponegdje u centralnim (Nikšić), a moguć je i u višim planinskim predjelima na jugu (Cetinje).

U cijeloj zemlji više padavina u prvom dijelu dana. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, istočnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od -6 do 9, najviša dnevna od -2 do 13 stepeni.

Podgorica: Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha oko 7, najviša dnevna do 10 stepeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com