Radusinović šef kriminalistike u Centru bezbjednosti Podgorica - Volim Podgoricu

Radusinović šef kriminalistike u Centru bezbjednosti Podgorica

Dugogodišnji službenik policije Dejan Radusinović postavljen je za šefa kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica, saopšteno je Pobjedi iz vrha policije.

Radusinović ima višegodišnje iskustvo za rukovođenje kriminalističkom poilicijom, pa mu je odlukom direktora Slavka Stojanovića, šefa kriminalističke policije u Upravi policije Enisa Bakovića i načelnika Centra bezbjednosti Podgorica povjerena ta funkcija.

U Upravi policije navode da dolaskom Radusinovića na mjesto šefa kriminalističke policije očekuju značajne rezultate, jer se radi o policajcu koji je prošao sve faze u bezbjednosnoj službi.

Radusinović je radio u Centru bezbjednosti kao inspektor na krvnim deliktima više godina, kao i u Centru bjezbjednosti u odsjeku za borbu protiv krijumčarenja droge.

Ovaj službenik, za kojeg kolege tvrde da iza njega stoji isključivo profesionalan i odan odnos prema službi, radio je i u Odjeljenju za borbu protiv organizovanog kriminala u Upravi kriminalističke policije.

Nakon toga, radni angažman nastavio je u Odsjeku za borbu protiv droge u Upravi policije i 2009. godine otišao je da radi u Bukureštu kao policijski oficir za vezu u SELEC. Tamo je proveo osam godina i u novembru se vratio u Osjek za međunarodnu policijsku saradnju.

Učestvovao je u brojnim međunarodnim akcijama, nekima i rukovodio.

Mjesto šefa kriminalističke policije u Centru bezbjednosti Podgorica pokrivao je načelnik Jovica Rečević, nakon što je smijenjen Siniša Stojković.

Pobjeda

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com