U Budvu i dalje NE MOŽETE PREKO CETINJA, evo do kada! - Volim Podgoricu

U Budvu i dalje NE MOŽETE PREKO CETINJA, evo do kada!

Put Cetinje Budva je u prekidu zbog odrona koji se desio na magistralnom putu u Brajićima, potvrdili su iz Direkcije za saobraćaj. Očekuje se da će put ponovo biti osposobljen za saobraćaj sjutra poslije podne.

Iz AMSCG su naveli  da je put bio zatvoren i tokom noći ali je jutros oko  tri sata raščišćen. Novi odron u prijepodnevim satima uslovio je ponovnu obustavu saobrajaća, kazali su .

-Magistralni put Cetnje – Budva od jutros je u prekidu zbog odrona koji se desio na kosini koja se nalazi pored punog pravca na nekoj udaljenosti od 10 metara gdje sa visine od 30-40 metara dolazi do obrušavanja stijenske mase. Usljed mogućnosti ugrožavanja saobraćaja na magistralnom putu inspektor za puteve je donio odluku o totalnoj obustavi saobraćaja dok se ne izvrši saniranje kosine što obuhvata uklanjanje nestabilnih kamenih blokova, i ono što je sada evidentno je da će sigurno put biti u prekidu do sjutra do poslijepodnevnih časova, kada će se odlučiti da li će saobraćaj na tom putu biti uspostavljen, kazao je za TVCG Dušan Kokić iz Direkcije za saobraćaj.

1 komentar

  1. I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are really good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend. insurance guides

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com