POLA ESTRADE U CRNOJ GORI: Evo ko će sve nastupiti u ,,najluđoj” noći - Volim Podgoricu

POLA ESTRADE U CRNOJ GORI: Evo ko će sve nastupiti u ,,najluđoj” noći

Mjesec dana je do dočeka 2018., a većina zvijezda već je dogovorila novogodišnje angažmane. Mnogi izvođači okupiraće regionalne zemlje tokom novogodišnjih praznika, a najviše njih nastupiće upravo u Crnoj Gori.

I ove godine velike muzičke zvijezde očekuju sve one koji odluče novogodišnje praznike provesti u Crnoj Gori. Tako će u okviru četvorodnevnog programa koji počinje 29. decembra u Budvi, gradu koji već 19. godina zaredom organizuje doček Nove godine, nastupiti grupe Hladno pivo i S.A.R.S i to već 29. decembra.

Idućeg dana sviraju Bajaga i instruktori, dok je 31. ove godine rezervisan za Bijelo dugme. Prvog dana nove godine publiku u Budvi će zabavljati grupe Elemental i Dubioza kolektiv.

Na ispraćaju stare godine u Tivtu će nastupiti Gibonni, gradu koji je odlučio da novogodišnje slavlje u njemu traje čak 15 dana. Prvog dana 2018. u Tivtu će pjevati Željko Joksimović.

Toni Cetinski nastupiće u Podgorici na Trgu nezavisnosti 31. decembra.

Severina, Haris Džinović, Lepa Brena i Halid Bešlić će takođe pjevati u Crnog Gori, s tim što će oni trgove “zamijeniti” hotelima.

CdM/Tportal.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com