Prikupljeno još 4.500 eura za liječenje četvorogodišnje Sofije Šušić, nastavite da donirate - Volim Podgoricu

Prikupljeno još 4.500 eura za liječenje četvorogodišnje Sofije Šušić, nastavite da donirate

Proteklog vikenda u nekoliko odvojenih akcija u Nikšiću za liječenje četvorogodišnje sugrađanke Sofije Šušić prikupljeno je oko 4.500 eura.

Sofija boluje od izuzetno rijetkog oboljenja u razvoju mozga – lisencefalije i za liječenje, u novosadskoj klinici “Vukov centar” i presađivanje matičnih ćelija u bolnici “Liv hospital” u Turskoj, potrebno je 40.000 eura.

Do sada je prikupljeno 33.640 eura.

Popularni dječji zabavljač Radojica Stanković, poznatiji kao Šanta Panta, organizovao je humanitarnu predstavu i od dva izvođenja i kutije za donacije prikupljeno je 957 eura.

Fudbalski klub “Sutjeska” je sav novac od prodatih karata od meča koji je igran proteklog vikenda preusmjerio na Sofiino liječenje. Riječ je o skoro 457 eura.

NVO “Izvor života” u saradnji sa hotelom “Sokoline”, u istoimenom hotelu organizovali su humanitarnu večeru “Srcem za Sofiju” i uz učešće osoblja prikupili 1.719 eura.

Te večeri nastupili su Nina Žižić, Anđela Bogdanović, Sanja Hajduković i pjesnikinja Gordana Sarić.

U Central parku je od konzumacije specijaliteta i učešća osoblja lokala prikupljeno 279 eura, dok je u kafe baru “Lennox” prikupljeno 1.068 eura, a taj novac će biti predat u toku snimanja emisije “Dnevnica” u kojoj učestvuje bokser Boško Drašković, koji zajedno sa ocem Ratkom, drži kafe bar “Lennox”.

Njih dvojica nastavljaju sa akcijama za Sofiju i 22. decembra organizuju humanitarni bokserski spektakl. Toga dana nastupiće bokserska reprezentacija Crne Gore – Marko Radonjić, Zvezdan Vidaković, Predrag Radošević, Ratko Drašković, kao i Boško Drašković kome će to biti oproštajni meč i koji je novi selektor bokserske reprezentacije. Pored boksa publika će uživati i u muzičkom programu, a novac od prodatih ulaznica i sponzorstava ide za hrabru djevojčicu.

Radnici pekare “Trend” donirali su 180 eura.

Sofija se još bori i sa Vestovim sindromom koji spada u najteže oblike epilepsije, ne može samostalno da sjedi, još uvijek ne govori, ali roditelji ne prestaju sa borbom da njihova djevojčica uz naporan rad, rehabilitacije i tretmane napravi prvi korak.

Porodica Šušić je zahvalna svima koji su im pomogli i nastavljaju da pomažu da njihova kćerka ode na liječenje.

Sofiji možete pomoći tako što ćete ukucati 14 i poslati SMS na 14543, kao i uplatom na žiro račun 520-14661-33 kod Hipotekarne banke ili devizni račun 520042000000864379 kod Hipotekarne banke.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com