CRNOGORKA ODUŠEVILA ŽIRI: Milica je “najbolja pjevačica otkad postoje Zvijezde Granda” - Volim Podgoricu

CRNOGORKA ODUŠEVILA ŽIRI: Milica je “najbolja pjevačica otkad postoje Zvijezde Granda”

Milica Kaluđerović iz Bijele, zablistala je na sceni Granda u subotu kada je nastupila kao jedna od takmičarki šou programa Zvijezde Granda.

Talentovana Crnogorka pobrala je simpatije sturčnog žirija izvođenjem pjesme “Krivi ljudi”, pop pjevačice Doris Dragović, i “Slike u oku”, pokojnog folk pjevača Luisa.

“Prelijepa boja glasa i emocija pogotovo u prvoj pjesmi. Ti si zabavnjak ali si drugom pjesmom željela da pokažeš da možeš sve da pjevaš. Po meni si ti više pop pjevačica”, rekla je Marija Šerifović što Milica nije mogla da potvrdi jer, kako kaže, pjeva i narodnu i zabavnu muziku.

“Kad sam se okrenuo mislio sam da je Doris Dragović iz mlađih dana jer si sve njene fore skinula. To je bilo neverovjatno!”, rekao je Aca Lukas, dok je Dragan Stojković Bosanac dodao da je drugu pjesmu otpjevala u ravni sa prvom i da je bilo kraljevski.

“Jednom riječju je predivno. Boja glasa, ukrasi i trileri i nevjerovatna smirenost. Crna Gora mora da se ponosi što ima jednu ovaku dobru pjevačicu. Tvoje vrijeme tek dolazi”, rekla je Jelena Karleuša, a direktor Granda Saša Popović se nadovezao i rekao: “Milica je za 12 sezona najbolja pjevačica iz Crne Gore”.

Milica je završila je gimnaziju i nižu muzičku školu, odsjek solo pjevanje. Nastupa u barovima i klubovima. Pjeva na nekoliko svjetskih jezika i voli različite muzičke žanrove.

Ljubitelji muzičko-takmičarskih programa pamte je i po učešću u Prvom glasu Srbije kada je, kao i u Grandu, pjevala pjesmu Doris Dragović. Pojavila se i u šou programu TVCG – Let ka zvijezdama.

Od 14:43 je nastup Kaluđerovićeve:

www.cdm.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com