POGREŠNO RAZMIŠLJAJU O LJUBAVI: Ove žene ,,lako” padaju - Volim Podgoricu

POGREŠNO RAZMIŠLJAJU O LJUBAVI: Ove žene ,,lako” padaju

Tražite pravu ljubav? Ili možda bijeg od dosade, spas od nezadovoljavajućeg života ili jednostavno nekoga da mu ugađate? Ako spadate u jednu od ovih pet vrsta žena, evo zašto je vaš način razmišljanja o ljubavi pogrešan, i zašto se na kraju uvijek razočarate.

Žena nezadovoljna svojim životom

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bježe od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lijepih riječi ili gestova da se takva žena brzo nađe u oblacima. Ubrzo slijedi i prisilno slijetanje. Poslije takvog pada, njen život joj se čini još gorim nego prije avanture.

Depresivna žena

Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je neprestano depresivna i stvara drame tamo gdje ih nema. Žene sklone depresiji itekako će privući zavodnici. One u njima vide svoje spasitelje, a sreću koju nađu s njima brzo pretvaraju u depresiju. Naprosto zato jer će pronaći novi problem. Zavodnik će pobjeći, a ona će biti depresivna. Ovaj put s razlogom, prenose Nezavisne.

Žena koja voli da ugađa drugima

Osobe koje stalno ugađaju drugima su laka meta zavodnika. Takva žena osjeća se dobro u društvu muškarca i brine o njegovim potrebama. Na prve znake njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost. To je jedini način da se osjeća voljenom.

Žena koja ima bujnu maštu

Ovakve su žene gotovo najlakši plijen zavodnika. One će povjerovati u bilo koju njegovu priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline, a da nikad ništa ne ispuni. Ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga nema koristi.

Žena kojoj je seks oružje

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet s muškarcem, jer je seks način kojim dobijaju osjećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorištavaju ih za seks, a one se za njih vezuju emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com