AKCIJA ,,UDAR”: Lažirali saobraćajnu nesreću? - Volim Podgoricu

AKCIJA ,,UDAR”: Lažirali saobraćajnu nesreću?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije – Odsjeka za suzbijanje organizovanog kriminala i korupcije, u nastavku policijske akcije „Udar”, državnom tužiocu u  Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv dva lica zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Policijske aktivnosti sprovedene u prethodnom periodu naime upućuju na sumnju da su A.Z. (44) i I.G. (22) iz Nikšića počinili navedeno krivično djelo na način što su 03. novembra 2016. godine telefonskim putem prijavili Dežurnoj službi CB Nikšić da je u mjestu Rubeža – Opština Nikšić došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su njih dvojica učestvovali kao vozači vozila. Oni su, kako se sumnja, lažnim prikazivanjem činjenica doveli u zabludu službenika Centra bezbjednosti Nikšić da na osnovu toga sačini zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva

Policijskim mjerama i radnjama koje su potom preduzete je utvrđeno da oštećenja koja su postojala na vozilima nisu mogla nastati u toj saobraćajnoj nezgodi koju su ova dva lica prijavila da se dogodila.

Krivična prijava protiv osumnjičenih je nadležnom tužiocu podnijeta u redovnom postupku.

Policijske aktivnosti u okviru akcije „Udar“ se nastavljaju.

 

1 komentar

  1. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this web site and give it a look regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com