Ovo je najljepša djevojčica na svijetu? (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo je najljepša djevojčica na svijetu? (FOTO)

Ruskinja Anastasija Knjazeva je prema mišljenju mnogih najljepša djevojčica na svijetu.

Šestogodišnjakinja je uspješan model, već se pojavljivala u brojnim kampanjama uključujući ruski brend Chobi Kids, krenuvši stopama Talane Blondeu, 16-godišnje Francuskinje koja je postala najmlađi model koji se pojavljivao u francuskom magazinu Vogue, piše Daily Mail.

Na Instagramu, koji vodi njena majka, prati je 500.000 ljudi, a svaka fotografija praćena je brojnim komentarima fanova iz cijelog svijeta.

Njena majka svakodnevno izbacuje Anastasijine fotografije i snimke na kojima možete vidjeti ljepoticu prodornih plavih očiju koja se tako mala može pohvaliti i uspješnom karijerom modela, s obzirom na to da je mnogim kompanijama zaštitno lice.

“Mislim da je ona najljepša djevojčica na svijetu. Kakve predivne oči”, samo je jedan od komentara koji se mogu pročitati.

Do sada se pojavljivala kao model za vodeće ruske brendove, uključujući Amoreco i Kisabiano.

Ali, uprkos velikoj podršci ima i onih koji su kritikovali njenu majku što je dozvolila da Anastasija tako mlada nosi šminku i radi kao model.

 

1 komentar

  1. Koji Raj za Pedofile jado moj! Promovisete fizicku ljepotu nad djecom od 3 ili 2je godine? Sminkate ih, oblascite, uporedjujete… Kao da su to kante, robovi ili zivotinje? Pravite od djece poluprostitutke, izludjujete majke i oceve da oni samo vile da svoju djecu predaju necastivom na veceru! Sram vas bilo! Djeca treba da budu postedjena ovakvih clanaka, bar do 15 godine! Da imaju djetinstvo, ne da pothranjujete pedofile! Ko da nam nije malo ovih LGBT perverznjaka!!!! Fuj

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com