Knežević: Brate Edi, ako te nismo ubili, pošalji Sinđi dokaze - Volim Podgoricu

Knežević: Brate Edi, ako te nismo ubili, pošalji Sinđi dokaze

“Dragi naš brate Edi ako si živ i ako te nismo ubili mi iz DF i ako slušaš naš apel molimo te da učiniš sve da Sinđi pošalješ sve fotografije i snimke sa novcem koje mi lideri DF preuzimamo u Moskvi kako bi izvršili krvoproliće u Crnoj Gori”, kazao je danas poslanik DF-a Milan Knežević ispred zgrade višeg suda.

“Dugo smo se držali na sudskom procesu, ali juče potpuno slomljeni nakon izjave našeg bivšeg druga Sinđe, kojeg smo izdali. Molimo te jer vidimo da on odlazi iz šifre f21 u f23, potpunu i kompletnu šizofreniju, da barem dio onog čovjeka spasimo, ako neće Milivoje Š. Katnić da mu vrati onih 125.000 eura koje mu je ukrao u vladinom avionu dok su dolazili do Podgorice. Brate Edi sad ili nikad”, kazao je Knežević..

Lider NOVE, Andrija Mandić je izjavio da je očekivao ovakav redoslijed događaja nakon što je  DF raskirnkao nestanak 125.000 eura.

“Za koje je Saša Sinđelić saopštio da se nalaze ovdje u sudu, a Milivoje Katnić da se nalaze u glavnom specijalnom tužilaštvu u Srbiji. A na kraju niko ne zna gdje je novac, a mi smo opravdano optužili glavnog specijalnog tužioca da zna gdje  je taj novac završio. Očekivali smo da će njegov poslušnik, jedan nemoćni čovjek u teškom zdravstvenom stanju biti zloupotrebljen od strane Katnića, i pretpostavili smo da će se kretati u ovom pravcu. Da nas nešto optuže”, kazao je Mandić ispred Osnovnog suda.

On je takođe pozvao sve koji imaju bilo kakav dokaz protiv DF-a da ga dostave tužilaštvu i sudu.

“Pozivamo sve Edije, sve ljude koje su imali kontakt sa DF-om, i koji imaju ikave dokaze snimke i fotografije, a za koje tvrdimo da ne postoje jer nismo radili ništa nezakonito da dostave taj materijal sudu. Da ne bi ispalo kasnije da smo htjeli nešto da sakrijemo”, kazao je lider NOVE.

Mandić je pomenuo i situaciju oko povratka u Parlament poslanika DF-a.

“Znamo da ih boli  to što se vraćamo u Skupštinu Crne Gore i što jedna velika govornica će zaustaviti zloupotrebe raznih kontrolisanih medija, u borbi protiv Demokratskog fronta. Postoji ipak ta scena sa koje će moći da se pošalju poruke koje neće niko cenzurisati, a koje će biti usmjerene protiv  ovog režima i usmjerene za dobro svih građana Crne Gore” kazao je Mandić.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com