Veliko odbrojavanje se nastavlja: Izvučen drugi dobitnik FIAT 500 - Volim Podgoricu

Veliko odbrojavanje se nastavlja: Izvučen drugi dobitnik FIAT 500

Danas (7.12.2017.) je izvučen drugi dobitnik automobila Fiat 500 u nagradnoj igri “Veliko odbrojavanje” koju organizuje Domaća trgovina, Aroma marketi i Conto diskonti. U prisustvu komisije, u Aroma marketu u Delta city-u, održano je javno izvlačenje nagrade. Srećni dobitnik automobila Fiat 500  je Duško Mićković iz Nikšić.

„Trenutno se osjećam veoma srećno jer ovo nijesam očekivao. Iskreno, iznenađen sam bio kada ste me pozvali i nijesam mogao vjerovati. Što se tiče igara na sreću, slabo učestvujem u tome. Ovo je jedini račun koji sam poslao i  bio je dobitni. Taj dan kad sam poslao poruku, prvi put sam pogriješio, a drugi put sam poslao ispravno. Mislim da treba igrati igre na sreću i vjerujem da ću nastaviti u daljem periodu da učestvujem“ – kazao je Duško.

Podsjećamo, nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima počela je 20.11.2017 i traje do 1.02.2018. godine. Fond nagrada je 10 automobila Fiat 500. Svi koji žele da učestvuju mogu to učiniti na jednostavan način, potrebno je samo SMS-om  poslati broj fiskalnog računa koji je veći od 10 eura i stiče se pravo učešća.

Više informacija može se dobiti na Facebook stranici „Aroma i Conto – Domaća Trgovina“ ili na sajtu www.aromamarketi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com