Ekipe Zelenila na više lokacija u Gradu - Volim Podgoricu

Ekipe Zelenila na više lokacija u Gradu

Ekipe gradskog preduzeća Zelenilo su u prethodnom periodu izvodile radove na cijeloj teritoriji Glavnog grada.

Investicione aktivnosti izvođene su u Ulici Vasa Raičkovića (iskop kanala za sadnju žive ograde), Ulici Španskih boraca (iskop sadnih jama za sadnju drvoreda i sadnja žive ograde), u MZ „Konik“ (iskop kanala i sadnih jama), kao i sadnja drveća na bulevarima Svetog Petra Cetinjskog i Peka Dapčevića.

U Karađorđevoj ulici i Ulici Slobode se radilo na skidanju zaštitnih rešetaka oko stabala, dok je podizanje i formiranje krošnje vršeno u Moskovskoj ulici.

Košenje, detaljno grabuljanje, uklanjanje samoniklog rastinja i utovar vršen je na putnom pravcu Vranske njive-Pričelje (u saradnji sa „Putevi“ doo, „Čistoća“ doo i Službom zaštite Glavnog grada), a košenje i  detaljno grabuljanje rađeno je i u Njegoševom parku.

Ba Bulevaru Bulevar Svetog Petra Cetinjskog i u Karađorđevoj ulici vršeno je orezivanje žbunja i žive ograde, a sadnja sadnic u park šumi Gorica (akcija izvedena u saradnji Zelenila i NVO Cosmo).

Vršeno je i detaljno grabuljanje travnjaka na svim parkovskim površinama, kao i čišćenje parkova od papira i drugog otpada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com