Objavljen poziv NVO za učešće u radu Skupštine Glavnog grada - Volim Podgoricu

Objavljen poziv NVO za učešće u radu Skupštine Glavnog grada

Skupština Glavnog grada pozvala je danas nevladine organizacije sa sjedištem u Glavnom gradu – Podgorici, zainteresovane za učešće na XXV sjednici Skupštine Glavnog grada – Podgorice, koja je zakazana za 21. decembar 2017. godine u 10,00 časova, da podnesu prijave za učešće u njenom radu.

Prijave se podnose Odboru za Statut i propise Skupštine Glavnog grada, preko pisarnice Glavnog grada, Trg nezavisnosti bb, Podgorica, najkasnije do  12. decembra 2017. godine.

Uz prijavu za učešće na XXV sjednici, nevladine organizacije su dužne da navedu tačke dnevnog reda za koje prijavljuju učešće na sjednici, da dostave akt o registraciji i stručne reference, iz kojih se može utvrditi da nevladina organizacija ima interes za predmetnu oblast za koju prijavljuje učešće na sjednici Skupštine.

Na osnovu obavještenja Odbora za Statut i propise o izabranim predstavnicima nevladinih organizacija koji će učestvovati na sjednici Skupštine, po pojedinim tačkama dnevnog reda, Predsjednik Skupštine će uputiti poziv predstavnicima nevladinih organizacija za učešće na sjednici Skupštine, najkasnije 5 dana prije održavanja sjednice.

Obavještenje o izabranim predstavnicima nevladinih organizacija, koji će po pojedinim tačkama dnevnog reda prisustvovati sjednici Skupštine, objaviće se na web sajtu Glavnog grada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com