PRIJATELJSTVA KOJA SU SE ZARVRŠILA NAJTEŽIM UVREDAMA: Grmjela je estrada od svađa, tuča i psovki! - Volim Podgoricu

PRIJATELJSTVA KOJA SU SE ZARVRŠILA NAJTEŽIM UVREDAMA: Grmjela je estrada od svađa, tuča i psovki!

Estradna prijateljstva često doživljavaju krah zbog sujete i ogovaranja, a mnoge svađe nisu “silazile” sa naslovnih strana u medijima tokom prethodnih decenija

 

Anastasija Ražnatović i Luna Đogani
Njih dve su bile nerazdvojne i najpularnije tinejdžerke u Srbiji. Nikada nisu javno komentarisale razlog zbog kojeg su prestale da se druže. Luna je na početku rijalitija u kojem trenutno učestvuje da je razlog bio jedan dečko s kojim više nisu u kontaktu ni Anastasija ni Luna.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

 

Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Nekada su bile najbolje drugarice, a posvađale su se prije desetak godina kada je JK osula paljbu po svojoj kolegini.

Mira Škorić i Svetlana Ražnatović

Odnos između prijateljica je zahladnio prije nekolliko godina, do sad nijedna nije komentarisala kakav je njihov odnos danas.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Dragana Mirković i Seka Aleksić

Njih dvije ne razgovaraju od 2010. godine kada je Dragana navodno čula da je Seka odgovara kod zajedničkih menadžera.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš
Njih dvije bile su dobre drugarice kada su završile takmičenje u Zvezdama Granda. Prijateljstvo je trajalo nekoliko godina, ali je navodno puklo zbog toga što su se sporečkale oko jednog muškarca. Trebalo je i da se okume, ali do toga nije došlo. Danas, tvrde da su ok odnosima, ali ništa više od toga jer su im se životni putevi u potpunosti razišli.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Emina Jahović i Nataša Bekvalac
Njih dvije su kratko bile jako dobre drugarice, a čak su i sarađivale i snimile duet “Gospodine”. Pjesmu su samo jednom otpevale zajedno i to u jednoj emisiji, a nakon toga prijateljstvo je puklo pa sada, kako neki tvrde, se ne javljaju jedna drugoj kada se vide.

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Miloš Bojanić i Zorica Brunclik
Njih dvoje su svoj sukob započeli tokom učešća u rijaliti šouu “Farma”. Pale su najrazličitije uvrede sa obje strane. Nakon toga su isplivavali detalji iz njihovih života, a ovaj sukob je svoj epilog dobio i na sudu.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com