PROCURILE FOTOGRAFIJE: Pekmen lumpuje sa Cecom i Šarićem (FOTO) - Volim Podgoricu

PROCURILE FOTOGRAFIJE: Pekmen lumpuje sa Cecom i Šarićem (FOTO)

Pekoviću je Ceca omiljena pjevačica, a sa Šarićem je dvostruki kum

Svetlana Ceca Ražnatović našla se u društvu Duška Šarića i Nikole Pekovića.

Pjevačica je otišla na večeru kod prijatelja Vladimira Matijaševića, direktora fudbalskog kluba Čukarički, sa sestrom Lidijom i zetom Predragom Ocokoljićem, gdje su već bili bivši košarkaš Partizana i jedan od najboljih centara NBA lige, kao i brat Darka Šarića. Oni su se okupili u dnevnom boravku, a Ražnatovićka je sjedjela do nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i bivšeg zeta Šabana Šaulića, Ivana Adžića.

FOTO: FONET
Ako je suditi po fotografiji koju je zabilježio neko od gostiju, a do koje je došao Kurir, djelovalo je kao da je pjevačica tu noć prvi put upoznala Pekovića.

– Nikola izuzetno cijeni Cecu. Ona mu je omiljena pjevačica. Kad god nastupa u Crnoj Gori, on to ne propušta. Prošle godine se baškario u kraljevskoj loži, iz koje je gledao Ražnatovićku, a ovog ljeta je sjedio za glavnim separeom u diskoteci „Top hil“ u Budvi. I kad je pravio veselje povodom rođenja sina, poručivao je Cecine hitove – priča izvor lista.

On kaže da je Ceca tu noć došla da ispoštuje prijatelja i njegovu suprugu.

– To je bilo prednovogodišnje druženje, nije bilo nekog posebnog povoda za okupljanje. Sjedjeli su, pričali, zamezili i to je bilo jedno lijepo veče – završava naš izvor.
Ovim povodom pozvali smo Pekovića i pitali ga kako se proveo u Cecinom društvu, a on je poručio:

– Zamolio bih vas da mi ne pišete i ne postavljate takva pitanja.

Inače, Peković i Šarić su prošlog ljeta postali kumovi i imaju zajedničke prijatelje, te nije čudno što su se zajedno našli u društvu s Cecom, koja Duška dugo poznaje. Njih dvojica ljeta uglavnom provode zajedno na Crnogorskom primorju. Osim što se druže, bivši sportista i biznismen su i sarađivali, pa je košarkaš prije nekoliko godina kupio lokal od Šarića.

Voli estradu

Peković je poznat po tome što voli estradu i ne štedi pare kad su pjevači u pitanju. Među zvijezdama koje su zabavljale goste na njegovoj svadbi bili su Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Romana Panić, Dženan Lončarević, Đani, Rada Sarić i trubač Dejan Petrović.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Nikola o Dušku

VEŽE NAS DUPLO KUMSTVO

Peković je ispričao je za medije kako je upoznao Duška Šarića.

– Neposredno nakon što je pušten iz pritvora, čini mi se u maju 2014, upravo te godine kad je nastala „čuvena“ slika s jahte, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, koji su nas spojili. Ubrzo smo počeli da se družimo, razmijenili brojeve telefona. Malo-pomalo, to prijateljstvo je raslo i sad smo kumovi: on je mene vjenčao, ja sam njemu krstio sina Viktora, biću kum i sinu kog je dobio prije nekoliko dana. Moram da kažem da to prijateljstvo traje bez ikakvih poslovnih interesa – rekao je Nikola za jedan dnevni list.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Vladimir Šporčić, Privatna arhiva, Zorana Jevtić, Fonet

1 komentar

  1. a ne moze ova klosarka i njena sestra bez drustva sumnjivih tipova , to je jednostavno to , neraskidivo i mentalno dvojstvo … mogu misliti pametnu pricu koja je ovdje pricana

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com