VIŠE GA NE KRIJE: Ovo je PODGORIČANIN, sa kojim je U VEZI Katarina Grujić (FOTO) - Volim Podgoricu

VIŠE GA NE KRIJE: Ovo je PODGORIČANIN, sa kojim je U VEZI Katarina Grujić (FOTO)

Popularna pjevačica Katarina Grujić, do danas je krila sa kojim je to Crnogorcem u vezi. Krila mu je lice kada bi se slikali za društvene mreže i ćutala na novinarska pitanja o deteljima iz njegovog života

Ipak, atraktivna crnka, odlučila je da pokaže javnosti u koga je zaljubljena pa je objavila fotografiju Podgoričanina po imenu Kosta sa kojim je u vezi od ljetos.

Katrina je fotografiju objavila na Instagramu na Kostin rođenan, a on ju je nedavno iznenadio tetovažom njenog imena.

Kosta je vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila, a ljubavnu romansu započeli su u jednom noćnom klubu.

– Ljubav između njih desila se iznenada. Iako se znaju više od pet godina i za sve to vrijeme su se družili, simpatije između njih rodile su se tokom njenog boravka na crnogorskog primorju. Tokom Katarininih brojnih izlazaka, njih dvoje započeli su ljubavnu vezu, ali su hteli da je sakriju od očiju javnosti. Doduše, ona je postavljala fotografije sa njim na društvenim mrežama, ali je uvijek sakrivala njegov lik. Njih dvoje se faktički ne odvajaju, spavaju kod Katarine u stanu, tokom dana idu zajedno na plaže, uveče izlaze u restorane i tako već dva meseca – rekla je svojevremeno Kaćina drugarica.

Volim Podgoricu/Cdm

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com