DOBRE VIJESTI ZA GOSTE ,,BJANKE”: Zabrana više ne važi, i oni mogu da koriste skijalipte! - Volim Podgoricu

DOBRE VIJESTI ZA GOSTE ,,BJANKE”: Zabrana više ne važi, i oni mogu da koriste skijalipte!

Zabrana za goste hotela “Bjanka” na Ski centru Kolašin 1450 više ne važi.

To je “Vijestima” kazala direktorica skijališta Anđela Vuković, napominjući kako zabrana “nije bila fomalna niti zvanična”.

Ona je rekla, da zbog odluke uprave Ski centra gosti nijesu snosili posljedice, jer skijalište nije bilo otvoreno.

“To je bila samo naša očekivana reakcija na neutemeljene i neosnovane optužbe jednog od predstavnika hotela “Bjanka”.  U svakom slučaju, skijaši nijesu snosili posljedice. U prethodnom periodu skijalište nije bilo otvoreno. Zvanični  datum otvaranja je nagoviješten. Skijalište je bilo i biće otvoreno za sve goste Kolašina”, rekla je ona.

Uprava Ski centra Kolašin 1450 je minule sedmice  najavila da će zabraniti  izdavanje ski pasova gostima hotela “Bjanka”, jer je direktor hotela Nikala Kasalo “iznio neosnovane optužbe na račun loših higijenskih uslova u toaletu restorana i usluga”.

Kasalo je, kasnije za “Vijesti” kazao da” nije nikad imao negativnih  zapažanja na uslove na skijalištu”.

“Njegova izjava da nema primjedbe na naš rad, je još jedna potvrda našeg dosadašnjeg poslovanja. Svjesni da smo jedan od glavnih nosilaca zimskog turizma u Crnoj Gori. Daćemo sve od sebe, da svi naši gosti budu zadovoljni i da se ove, kao i narednih sezona, rado vrate u Kolašin”, rekla je Vukovićeva “Vijestima”.

Zvaničnih rekacija  na pređašnju odluku uprave kolašinskog Ski centra do sada nije bilo  iz ministarstva turizma, kao ni iz nacionalne i lokalne turističke organizacije.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com