OBRADU ANĐELIĆU IZ MOJKOVCA SEDAM MJESECI ZATVORA - Volim Podgoricu

OBRADU ANĐELIĆU IZ MOJKOVCA SEDAM MJESECI ZATVORA

Moj­kov­ča­nin Ob­rad An­đe­lić osu­đen je na se­dam mje­se­ci za­tvo­ra zbog kri­vič­nog dje­la te­ško dje­lo pro­tiv bez­bjed­no­sti sa­o­bra­ća­ja, od­no­sno zbog iza­zi­va­nja ude­sa u ko­jem je stra­dao pje­šak. Pre­su­du je iz­re­klo vi­je­će bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da, ko­jim je pred­sje­da­vao Šef­ki­ja Đe­še­vić.

Pre­ma na­vo­di­ma op­tu­žni­ce, 4. sep­tem­bra, oko 19.40 sa­ti, na ma­gi­stral­nom pu­tu Moj­ko­vac – Ko­la­šin u Uli­ci ju­na­ka Moj­ko­vač­ke bit­ke, ne­pri­dr­ža­va­ju­ći se sa­o­bra­ćaj­nih pro­pi­sa Za­ko­na o bez­bjed­no­sti sa­o­bra­ća­ja na pu­te­vi­ma, ugro­zio je sa­o­bra­ćaj i do­veo u opa­snost ži­vot i ti­je­lo Sto­ja­na Marjana. Upra­vlja­ju­ći put­nič­kim mo­tor­nim vo­zi­lom mar­ke ,,pa­sat”, iz prav­ca Moj­kov­ca u prav­cu Ko­la­ši­na, uda­rio je su­gra­đa­ni­na Sto­ja­na Mar­ja­na, ko­ji je za­do­bio te­ške tje­le­sne po­vre­de, od ko­jih je i pre­mi­nuo.

(Dan)

1 komentar

  1. thank for dropping this story. I am definitely tired of struggling to find relevant and intelligent commentary on this subject. Everyone nowadays seem to go to extremes to either drive home their viewpoint or suggest that everybody else in the globe is wrong. thank for your concise and relevant insight.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com