Sea Dance izglasan među najbolje festivale, a EXIT Tim među najbolje organizatore Evrope! - Volim Podgoricu

Sea Dance izglasan među najbolje festivale, a EXIT Tim među najbolje organizatore Evrope!

uzastopno izabran u najuži izbor od 10 najboljih festivala Evrope u kategoriji “Best Medium-Sized Festival”, odnosno za najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno! U trci za titulu najboljeg između ostalih našao se zajedno sa famoznim njemačkim festivalima Melt! i Reeperbahn, holandskim Down the Rabbit Hole festivalom ili mađarskim Balatonom.

EXIT je u glavnoj kategoriji i devetu godinu uzastopno izabran u 10 najboljih velikih festivala Evrope zajedno sa ostalim muzičkim gigantima kao što su belgijski Tomorrowland, holandski Lowlands, njemački Wacken Open Air i mađarski Sziget. Ove godine novosadski EXIT dobio je i ogromno priznanje stručnjaka iz festivalske industrije jer se našao u finalu u još dvije prestižne kategorije, u kojoj glas daje isklučivo žiri, za Take a Stand nagradu društveno angažovano djelovanje, ali i za najboljeg organizatora na nivou cijele Evrope! Razlog leži u tome što su sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima, Sea Star u Hrvatskoj, Revolution u Rumuniji, te EXIT u Srbiji i Sea Dance u Crnoj Gori, izglasani među deset najboljih u Evropi, svaki u svojoj kategoriji. Sa nominacijama za još dvije specijalne nagrade, EXIT tim ima ukupno čak šest nominacija za svega 12 različitih nagrada za najbolje festivale!

Premijerno izdanje Sea Star festivala u Umagu je nakon nezaboravna četiri dana ostavilo odličan utisak na preko 50.000 posjetilaca jer je istarski događaj u finalu za “Najbolji novi festival” sa belgijskim Cactus festivalom i portugalskim Waking Life, dok je rumunski Revolution treću godinu zaredom u finalu za “Najbolji mali festival”. A jedna od zvijezda ovogodišnjeg Exita, vjerovatno i najtraženija evropska muzička zvijezda u ovom trenutku, Rag'n'Bone Man, glavni je favorit za Najbolju novu zvijezdu.

Pobjednike bira publika iz cijele Evrope, zajedno sa stručnim žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz svijeta festivalske industrije, a listu svih finalista možete vidjeti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 17. januara 2018. EXIT je ovu nagradu osvojio 2013. godine, dok je Sea Dance svog prvog festivalskog “Oskara” dobio 2014. godine.

Stižu prve EXIT ulaznice sa 60% popusta!

U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve EXIT ulaznice po poklon cijeni od 58 eura, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a biće dostupne u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore.

1 komentar

  1. I am often to blogging and i genuinely appreciate your content regularly. This article has truly peaks my interest. My goal is to bookmark your website and maintain checking for new details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com