Teško ranjeni bokser Dragan Roganović odgovarao na pitanje policije – ko bi mogao da puca na njega - Volim Podgoricu

Teško ranjeni bokser Dragan Roganović odgovarao na pitanje policije – ko bi mogao da puca na njega

Bokser Dragan Roganović (29) sa Cetinja koji je teško ranjen u četvrtak uveče ispred zgrade u naselju “Luka Ivanišević” na Cetinju, dao je izjavu policiji i rekao da nije vidio ko je pucao u njega, saopšteno je “Pobjedi” nezvanično iz policije.

 Napadač je Roganoviću pucao u leđa. Prema saznanjima Pobjede, Roganović je istražiteljima ispričao da ne zna ko bi mogao pucati na njega i šta je bio motiv napada.

Mladić je juče iz Kliničkog centra prevezen za Beograd gdje će nastaviti liječenje. Roganović je ranjen kada je izašao iz svog automobila ispred zgrade u kojoj stanuje.

Nepoznati napadač je ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Cetinjanin, inače bokser i vlasnik kafe bara “Akapulko” je navodno svojevremeno bio tjelohranitelj Gorana Radomana, prve žrtve u ratu škaljarskog i kavačkog klana.

 

(Telegraf.rs)

1 komentar

  1. The the next time I just read a weblog, I really hope that this doesnt disappoint me about brussels. Get real, Yes, it was my replacement for read, but When i thought youd have something intriguing to talk about. All I hear can be a number of whining about something you could fix if you ever werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com