TLZP: Bebi Dol imala poruku za Aleksandru Radović - Volim Podgoricu

TLZP: Bebi Dol imala poruku za Aleksandru Radović

Pjevačica i učesnica humanitarnog šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, Bebi Dol dobro je oplela po žiriju, a posebno je pecnula koleginicu Aleksandru Radović.

Naime, Bebi Dol smatra da Aleksandra nije dovoljno kompetentna da ocjenjuje učesnike ovog šou programa, prenosi Svet.

“Žiri je u svijetu sastavljen od ljudi koji ne samo da se bave tim poslom već bi morali da budu obrazovani za to. Ovdje zadaci podrazumijevaju 30% audio, 30% scenski pokret i 30% glume za dobru imitaciju, a imamo dva glumca i jednu pjevačicu, koja je meni jako draga i sviđa mi se kako pjeva, ali ona nije pedagog, nije učila muziku i pjevanje. Komisija mora biti potkovana određenom školom, moraju biti profesionalni pedagozi, ne može biti samo pjevač koji lijepo pjeva da bi mogao da mladom biću pomogne da nešto nauči”, surova je Bebi Dol.

 

2 komentara

  1. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com