UPUCAO OCA PA SEBE: Ostavio oproštajno pismo… - Volim Podgoricu

UPUCAO OCA PA SEBE: Ostavio oproštajno pismo…

Hitna pomoć primila je poziv u 21:34 časova, ali je samo mogla da konstatuje smrt dva muškarca

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je na Zvezdari, u Beogradu, sinoć sin ubio oca,a potom sebi oduzeo život. Prema nezavničnim saznanjima beogradskih medija, sin je prije ovog strašnog zločina ostavio oproštajno pismo.

– Praktično se desilo porodično nasilje, ono što sada znamo da je najvjerovatnije sin Miroslav J. (65) usmrtio svog oca Svetolika J. (91) koji je nakon toga sam sebi oduzeo život. Pronađeno je oproštajno pismo – rekao je Rebić za RTS.

Inače, dva beživotna tijela, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, pronađena su u stanu na drugom spratu zgrade u Križanićevoj ulici broj 36, na Zvezdari.

Hitna pomoć primila je poziv u 21:34 časova, ali je samo mogla da konstatuje smrt dva muškarca, prenosi Tanjug.

Oproštajno pismo

Kako pričaju komšije iz zgrade, Miroslav J. je zbog siromaštva u kojem su već neko vrijeme živjeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe, pišu beogradski mediji.

Prema riječima komšija preminulih, tijela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se osjeća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živjeli nesrećni otac i sin.

Jedan od komšija stradale porodice rekao je beogradskim medijima da je uzrok ove tragedije vjerovatno finansijska situacija oca i sina.

– Poznajem dugo te ljude. Stari S.J. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin Miroslav J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga Miroslav J. uradio ovu strašnu stvar – rekao je on.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miroslav J. je, prije nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

– Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim… Molim vas da mi oprostite… – navodno je napisao prije tragedije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com