VJERUJETE LI DA OVA BAKA IMA 100 GODINA? Ona jede majonez i LUMPUJE DO ZORE, a OVO je njena tajna (VIDEO) - Volim Podgoricu

VJERUJETE LI DA OVA BAKA IMA 100 GODINA? Ona jede majonez i LUMPUJE DO ZORE, a OVO je njena tajna (VIDEO)

Mari Luiz Virt ima 100 godina, vlasnica je bara u sjevenoj Francuskoj, u malom mjestu Izberg, i otkriva tajnu svoje dugovječnosti.

U malo selo u kome živi i radi, došla je sa roditeljima kada je imala osam godina, a u baru je krenula da radi sa 14. Nakon smrti svog oca, kada je imala 37 godina, postala je vlasnica tog istog bara u kome i dan danas radi.

Zanimljivo je da njen bar nema ime. Prema njenim riječima, ako imate dobro pivo, onda vam ni ne treba ime.

Bar otvara svako jutro u 8.15 i popije čašicu brendija od višnje sa svojom prvom mušterijom.

Kaže da jede vrlo začinjenu hranu i da jede ono što bi trebalo i što ne bi. ”Da mi date da biram između majoneza i džema, izabrala bih majonez. Nemam ni malo holesterola!”, kaže ova nasmijana bakica.

A na pitanje koliko je aktivna kaže da živi kao neko ko ima 60 godina. Voli da izlazi i voli da pleše. Nije joj problem da bude budna do dva ujutru i ustane u sedam. Voli izazove kakvi se ne preporučuju za osobe njenih godina kao što je vožnja letećim balonom.

Svoju tajnu dugovječnosti ni sama ne zna, pa kaže ”Kako ja da znam zašto sam ovakva kakva jesam? Samo bog može da zna, a on ne priča sa mnom.”

Svi u gradu je znaju kao Mari-Lu i iako nekad djeluje kao namćorasta baka, svi koji je znaju kažu da je uvijek nasmijana, ljubazna i fina.

(Zena.blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com