Oliver je dobro, liječenje se nastavlja - Volim Podgoricu

Oliver je dobro, liječenje se nastavlja

Juče se na društvenim mrežama i u pojedinim regionalnim medijima pojavila lažna vijest da je splitski pjevač Oliver Dragojević preminuo. To su, međutim, demantovali na njegovoj službenoj Facebook stranici.

“Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže”, toji na Fejsbuk  stranici Oliver Dragojević.

“Ništa strašnije nijesam mogao čuti. Zaledio sam se kad sam to pročitao. Ne mogu ni shvatiti kako je tek bilo porodici. Ne razumijem motiv, namjeru ni izvor. To je van pameti. Oliver je dobro. Sinoć je igrao karte – briškulu i trešete. Ne daj Bože da on ovo čuje. Cijelo popodne sam bio tužan”, komentarisao je ovu lažnu vijest o smrti Nenad Ninčević, Oliverov saradnik i prijatelj, prenosi Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Oliver je ljetos otkrio da boluje od teške bolesti, i zamolio za mir i privatnost tokom dana liječenja i oporavka.

Početkom mjeseca otkazani su koncerti pod nazivom “OLIVERovih 70” u Spaladium Areni. Zvanično je navedeno da se koncerti otkazuju do završetka liječenja poznatog muzičara.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com