SIN UBIO OCA PA SEBE: Evo zbog čega se odlučio na krvavi pir - Volim Podgoricu

SIN UBIO OCA PA SEBE: Evo zbog čega se odlučio na krvavi pir

Bivši taksista Miroslav Jovanović (65), koji je u petak uveče ubio oca Svetislava (91) pa sebe, najavio je zločin jer su neposredno poslije pucnjave u njegov stan došli rođaci, a vrata su bila otključana, saznaje Kurir.

Prema priči komšija i poznanika, Miroslav vjerovatno nije više mogao da izdrži psihičku torturu koju je preživljavao sa ocem, koji zbog teške bolesti dvije godine nije izašao napolje.

Stanari zgrade na Zvezdari kažu da Svetislav pored Miroslava ima i ćerku, s kojom nije bio u dobrim odnosima jer je stan prepisao sinu.

FOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

Brižan sin
– Nije dolazila, ali mu je preksinoć bio zet, a pominjali su i unuku, odnosno Miroslovljevu sestričinu. Stan nije obijen pa vjerujem da je Miroslav sve isplanirao i da je o tome obavijestio rođake koji su se ubrzo pojavili – kaže komšinica.

Ona dodaje da ništa nije čula iako živi na istom spratu.

– Vjerujem da je Miroslav ubio oca pa sebe u petak jer sam ga dan ranije srela. Priča da su komšije prijavile smrad nije tačna. I zet ubijenog starca je bio tu, pretpostavljam da je znao šta se dogodilo – rekla je ona.

FOTO: DUŠAN STAMENKOVIĆ

Ona dodaje da je Miroslav bio posvećen ocu i da je zbog njega napustio posao.

– Miroslav ima ćerku, a radio je kao taksista do prije dvije godine. Tada je Svetislav teško obolio. Skoro mi je Miroslav rekao kako mu je otac tražio sladoled u dva sata noću. On je gledao što više da mu udovolji – priča naša sagovornica i dodaje da ne zna da je Miroslav navodno ostavio oproštajno pismo.Prema njenim riječima, Miroslav nije imao primanja, već su živeli od penzije koju je Svetislav stekao radeći kao limar.

Komšija iz zgrade dodaje da je u šoku.

– Viđao sam Miroslava i nikad se nije žalio – priča komšija.

PUCAO OCU PA SEBI U GLAVU

Komšinica s kojom smo razgovarali kaže da je čula da je Miroslav jednim hicem ubio oca, a drugim presudio sebi.

– Čula sam da su obojica nađena s ranama u sljepoočnicama. Vjerovatno je pucao iz očevog pištolja jer znam da je Svetislav imao oružje – kaže sagovornica, stanarka zgrade u kojoj su živjeli Jovanovići.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com