Teško djetinjsko čuvene glumice: Otac htio da je ubije, hranila se po kontejnerima - Volim Podgoricu

Teško djetinjsko čuvene glumice: Otac htio da je ubije, hranila se po kontejnerima

Ona je danas jedna od najpoznatijih glumica na svijetu. Njenoj ljepoti i seksepilu se dive i pripadnici oba pola a svako posebno poštuje njen raskošni glumački talenat. Ali, malo ko je doživio sve ono sa čime se suočila Šarliz Teron.

Šarliz je rođena u Južnoj Africi i odrastala je gledajući kako otac alkoholičar tuče majku. Ovo zlostavljanje gledala je svakodnevno dok je bila mala, a nasilje je eskaliralo kada je napunila 15 godina.

 

Naime, jednog vikenda kada se Šarliz vratila sa baleta, njena majka nije mogla više da izdrži nasilje i ubila je oca. On joj je fizički napao majku i prijetio objema u pijanom stanju da će ih ubiti sačmarom. U pokušaju da zaštiti i sebe i ćerku, Teronina majka je upucala i ubila svog muža ispred svoje ćerke Šarliz.

Kako je sud odlučio da je ubistvo počinjeno u samoodbrani, Šarlizina majka je posavjjetovala ćerku da upiše školu modelinga da bi pobjegla od te sredine.

Nakon bavljenja modom u Italiji, Šarliz je otišla u Njujork da se bavi baletom. Tamo je slomila koljeno, pa je krala hranu iz kontejnera restorana da bi se prehranila. Kada je otišla da podigne novac koji joj je slala majka, primijetio ju je lovac na talente i ostalo je istorija.

Glumica izbjegava da priča o svojoj prošlosti iz javnosti, a bliski joj ljudi kažu da uspomene želi da izbriše iz glave.

2 komentara

  1. I think this is among the most vital info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com