Festival filma o ljudskim pravima u Beranama - Volim Podgoricu

Festival filma o ljudskim pravima u Beranama

Festival filma o ljudskim pravima “Ubrzaj” otvoren je danas u Beranama projekcijom filma ”Mathias”, koji je prikazan u Gimnaziji Panto Mališić.

Na taj način filmovi sa ovog festivala se po prvi put prikazuju u nekoj od škola u Crnoj Gori.

Nastavak programa zakazan je za danas 18 sati kada će u Centru za kulturu biti prikazan dokumentarac ”Život kao crtani film” a u 20:00 sati film ”Poljubac”.

Drugog dana festival Ubrzaj na programu u Beranama su filmovi ”Neoprostivo” u utorak u 18:00 sati i ”Čovjek integriteta”u 20:00 sati.

Festival filma o ljidskim pravima “Ubrzaj” osim u Podgorici već treću godinu ima i svoja skraćena izdanja u Beranama i Kotoru.

Vijesti

1 komentar

  1. I have really learned new things from your blog post. Also a thing to I have recognized is that in most cases, FSBO sellers will reject you. Remember, they can prefer never to use your products and services. But if anyone maintain a stable, professional romance, offering support and keeping contact for around four to five weeks, you will usually manage to win a business interview. From there, a house listing follows. Thanks a lot [Reply]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com