NEZAPAMĆEN SKANDAL U MANČESTERU: Krvava tuča igrača i trenera ispred svlačionice, Špancu iz Sitija razbijena glava - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆEN SKANDAL U MANČESTERU: Krvava tuča igrača i trenera ispred svlačionice, Špancu iz Sitija razbijena glava

Skandal u Mančesteru! Posle gradskog derbija između Junajteda i Sitija došlo je do opšte tuče igrača i članova stručnih štabova obje ekipe.

 U haosu je učestvovalo 20-ak ljudi, a na kraju je intervenisala policija i redari.

Do incidenta je došlo u hodniku stadiona “Old Traford” u kome se nalaze svlačionice.

Pogađate, vatru je zapalio trener Junajteda Žoze Murinjo.

 

View image on Twitter

Vidno bijesan zbog poraza (1:2), Portugalac je posle meča ušao u svlačionicu Mančester sitija buneći se zbog glasne muzike. Murinjo se prvo sukobio sa golmanom Edersonom, jer je stajao najbliže vratima. Njih dvojica su se svađala na portugalskom jeziku, a onda je “Gospodin Posebni” rekao Brazilcu:

“Pokaži j….. poštovanje. Ko si ti uopšte?!”

I tada je nastao haos. U sukob su ušli članovi oba tabora, sijevale su pesnice, letjele su flaše…

Romelu Lukaku je flašom u glavu pogodio pomoćnog trenera Sitija, inače bivšeg fudbalera Arsenala, Mikela Artetu, kome je glava bila oblivena krvlju.

Murinjo je “samo” poliven mlijekom.

Organi reda su na kraju uspjeli da razdvoje zaraćene strane, ali ostaće zapamćeno da se na “Old Trafordu” dogodio jedan od najvećih incidenata u istoriji Premijer lige.

Mediji navode da igrači Sitija Serhio Aguero i Bernardo Silva nisu učestvovali u tuči, dok se srpski reprezentativac Nemanja Matić ne pominje kao vinovnik incidenta.

 

 

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Fonet

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com