Podgoričanka izašla iz prodavnice, pa izbodena kuhinjskim nožem - Volim Podgoricu

Podgoričanka izašla iz prodavnice, pa izbodena kuhinjskim nožem

Prava drama odigrala se juče na Zlatici, kada je, tada nepoznati muškarac, bez ikakvog povoda, napao Podgoričanku Vesnu Tadić i više puta je izbo kuhinjskim nožem.

Očevici koji su se tu zatekli kazali su CdM-u da su ženu, oblivenu krvlju, pronašli na putu, nakon čega su je odmah prebacili u Urgentni centar.

Policija je ubrzo identifikovala napadača. Radi se o Podgoričaninu Branislavu Pupoviću (34).

Policija sumnjiči Pupovića da je iz porodične kuće uzeo veći kuhinjski nož, nakon čega je došao u blizini prodavnice Planet na Zlatici.

Nakon što je Vesna Tadić u toj radnji trgovala, krenula je ka svom vozilu, kada joj je prišao Pupović i bez ikakve najave i povoda, kuhinjskim nožem je više puta uboo u tijelo, nakon čega je pobjegao.

Pupović je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju Pupovića u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Vesna Tadić je nakon ukazane pomoći otpuštena na kućno liječenje.

  Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju lišen slobode u kratkom roku

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su  preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju počinjeno na štetu V.T. i tom prilikom lišili slobode B.P. (34) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

Naime, službenici Dežurne službe CB Podgorica su, 10.12.2017.godine oko 08,20 časova, obaviješteni od strane osoblja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici da je u njihove prostorije zbog pružanja medicinske pomoći primljena V.T, sa višestrukim povredama nanijetim hladnim oružjem – nožem koje joj je nanijelo tada nepoznato lice.

Odmah po primljenom obavještenju službenci CB Podgorica su, po nalogu postupajućeg državnog tužioca, izašli na lice mjesta, prikupili obavještenja od građana, izuzeli video materijal sa kamera za sigurnosni video nadzor koje se nalaze u neposrednoj blizini mjesta događaja i preduzeli druge operativne mjere i radnje.

Sve preduzete aktivnosti su veoma brzo rezultirale identifikovanjem i lišenjem slobode B.P.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je B.P došao u ulicu Lovćensku u neposrednoj blizini prodavnice „Planet“ te da je prethodno sa sobom ponio veći kuhinjski nož koji je uzeo iz porodične kuće. Nakon obavljene trgovine u navedenoj prodavnici V.T. se uputila ka svom vozilu i tada joj prilazi B.P. i bez ikakve najave i povoda, kuhinjskim nožem joj nanosi više ubodnih rana u predjelu tijela, nakon čega se udaljava.

U Urgentnom centru KCCG oštećenoj je ukazana medicinska pomoć i ona je nakon preduzetih medicinskih  procedura otpuštena na kućno liječenje.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je naložio da se B.P. liši slobode i da mu se privede iz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Nakon saslužanja državni tužilac je donio rješenje o zadržavanju B.P. u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

www.cdm.me/Volim Podgoricu

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com