Početna » PG INFO » Aktuelno » VELIKA NADA: Mali Podgoričanin želi da bude kao Novak Đoković

VELIKA NADA: Mali Podgoričanin želi da bude kao Novak Đoković

Marko Dragović (9), podgorička i crnogorska teniska nada, osvajač je Beograd opena, izuzetno jakog turnira u konkurenciji do deset godina.

Marko je slavio na turniru na kojem je učestvovalo 40 igrača, nanizao je sedam pobjeda bez izgubljenog seta. Talenat teniskog kluba Eminent trenira već tri godine, a u Beogradu je dominirao toliko da je izgubio samo osam gemova u sedam mečeva.

Dragović je odličan đak Osnovne škole „Miodrag Musa Burzan”, a izuzetno je posvećen tenisu. Kako bi dodatno popravio kondiciju, uz pet teniskih treninga sedmično ima i tri atletska treninga.

“Najveći uzori su mi Federer i Đoković,pokušavam da ponešto naučim od obojice. Želim da igram forhend kao Federer, a bekhend kao Đoković”, kazao je Marko.

Tek 10. marta naredne godine Marko Dragović napuniće deset godina, a stasava u TK Eminent kod trenera Nebojše Jovanovića.

Pobjeda

Check Also

DF I DEMOKRATE NASTAVLJAJU BITKU: ,,Demokrate na istoj strani sa CPC i Duškom Markovićem”

Iz budvanskog odbora Demokratskog fronta danas su poručili, reagujući na posljednje saopštenje Demokratske Crne Gore ...

Isplivao SKANDALOZAN ugovor: Emisije Javnog servisa RTCG uredjuje NVO CGO!

Nevladina organizacija Centar za građansko obrazovanje na osnovu ugovora “Činjenice su važne objektivno i inovativno ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *