Milošu Maroviću SVATOVI kupili stan?! On i dalje NA LIJEČENJU - Volim Podgoricu

Milošu Maroviću SVATOVI kupili stan?! On i dalje NA LIJEČENJU

U Višem sudu održano je prvo ročište na kojem se raspravljalo o trajnom oduzimanju imovine Miloša Marovića i njemu bliskih lica. Specijalno tužilaštvo podnijelo je nalog za oduzimanje stanova i placeva u Budvi i Tivtu. Odbrana je ponovo podnijela zahtjev da se saslušaju svatovi sa njegove svadbe, od čijih je poklona, kako Miloš tvrdi, kupio sporni stan.

Ni na ovom ročištu se nijesu pojavili Miloš Marović i njegova supruga. Odbrana tvrdi da je mlađi Marović i dalje na liječenju.

Specijalna tužiteljka Lidija Vukčević, analizom bankovnih računa i uvidom u katastar, procjenila je da Marović i njegovi srodnici nemaju zakonsko pokriće za veliki broj nekretnina. Odbrana, međutim, tvrdi suprotno.

“Nemamo čega da se bojimo. dostavili smo naše dokazne predloge danas i do sljedećeg ročišta u janurau ćemo početi sa izvođenjem dokaza koji će, vjerujem, dokazati da je imovima stečena zakonito”, kazao je advokat Miloša Marovića, Vladimir Marinkov.

Na ročištu se pojavio jedino brat Marovićeve supruge, Ivan Popović, koji je kazao da je novac od kojeg je kupio nekretnine ranije stekao.

“U samom zahtjevu nema nikakve povezanosti između Ivana Popovića i Miloša Marovića s jedne strane i Miloša Marovića i njegove supruge Tamare Marović s druge strane”, rekoa je advokat Ivana Popovića i Tamare Marović, Nikola Kavedžić.

Iako je na ročištu za ukidanje blokade na placeve, veće i manje stanove, sud odbio zahtijev odbrane da se saslušaju svatovi koji su darivali Marovića, koji je, navodno, od tog novca kupio stan, odbrana je ponovo zatražila isto.

Naredno ročiše na kojem će sud odlučiti koje će dokaze izvesti zakazano je za 23. januar.

 

TVCG/rtcg.me

1 komentar

  1. I don’t even understand how I finished up right here, but I thought this publish was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a well-known blogger if you are not already Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com