Početna » NOVOSTI » Rusi poručuju: Proces protiv DF-a scenario dostojan Kafkinom Procesu, Rusija ne organizuje državne udare!

Rusi poručuju: Proces protiv DF-a scenario dostojan Kafkinom Procesu, Rusija ne organizuje državne udare!

Delegacija ruske partije Rodina, čiji je osnivač potpredsjednik ruske Vlade Dmitri Rogozin, stigla je juče u Podgoricu da bi podržali lidere Demokratskog fronta Andriju Mandića i Milana Kneževića.

Delegaciju Rodine, koja je članica vladajuće koalicije u Rusiji, sačinjavaju njihovi visoki funkcioneri: Fjodor Birjukov, glavni ideolog partije i predsjednik političkog savjeta, Aleksej Riljev, član Izvršnog odbora i Vladimir Laktušin, predsjednik podmlatka te partije.

Birjukov je na konferenciji za medije u prostorijama DNP-a kazao da njih sa DF-om objedinjava princip demokratije.

”Došli smo ovdje u jednom složenom momentu za naše prijatelje. Mogu da kaem samo da je sudski roces protiv njih obrazac političkog apsurda i najoštrija liberalna provokacija”- kazao je on.

Kako je rekao, to je scenario koji je dostojan jednom Procesu Kafke. Ruska federacija ne organizuje državne udare, niti zvanično niti nezvanično, to nije naš metod”- kazao je on.

”Zapadne sile organizuju državne udare i one to ne skrivaju i svoje metode pripisuju Rusiji i našim saradnicima iz DF-a. Uvjeren sam da će iz svega izaći kao ljudi bez krivice”- kazao je Birjukov na pres konferenciji.

Kako je dodao, ”situacija jasno pokazuje koje snage stoje iza prozapadnih sila, a koje partije se bore za pravu demokratiju”- rekao je on.

 (Antena M)

Check Also

Carević neće dobiti podršku Demokrata

Pobjeda u Prvom svjetskom ratu zaslužuje da se obilježi, ali na dostojan i prikladan način, ...

PODGORICA: DNP protiv kandidature Slavena Radunovića?

Većina članova Predsjedništva Demokratske narodne partije osporila je kandidaturu potpredsjednika Nove srpske demokratije Slavena Radunovića ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *