Rusi poručuju: Proces protiv DF-a scenario dostojan Kafkinom Procesu, Rusija ne organizuje državne udare! - Volim Podgoricu

Rusi poručuju: Proces protiv DF-a scenario dostojan Kafkinom Procesu, Rusija ne organizuje državne udare!

Delegacija ruske partije Rodina, čiji je osnivač potpredsjednik ruske Vlade Dmitri Rogozin, stigla je juče u Podgoricu da bi podržali lidere Demokratskog fronta Andriju Mandića i Milana Kneževića.

Delegaciju Rodine, koja je članica vladajuće koalicije u Rusiji, sačinjavaju njihovi visoki funkcioneri: Fjodor Birjukov, glavni ideolog partije i predsjednik političkog savjeta, Aleksej Riljev, član Izvršnog odbora i Vladimir Laktušin, predsjednik podmlatka te partije.

Birjukov je na konferenciji za medije u prostorijama DNP-a kazao da njih sa DF-om objedinjava princip demokratije.

”Došli smo ovdje u jednom složenom momentu za naše prijatelje. Mogu da kaem samo da je sudski roces protiv njih obrazac političkog apsurda i najoštrija liberalna provokacija”- kazao je on.

Kako je rekao, to je scenario koji je dostojan jednom Procesu Kafke. Ruska federacija ne organizuje državne udare, niti zvanično niti nezvanično, to nije naš metod”- kazao je on.

”Zapadne sile organizuju državne udare i one to ne skrivaju i svoje metode pripisuju Rusiji i našim saradnicima iz DF-a. Uvjeren sam da će iz svega izaći kao ljudi bez krivice”- kazao je Birjukov na pres konferenciji.

Kako je dodao, ”situacija jasno pokazuje koje snage stoje iza prozapadnih sila, a koje partije se bore za pravu demokratiju”- rekao je on.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com