Spektakularan povratak Teodosića: Trojkom u poslednjem minutu srušio Toronto, pa neviđeno slavio! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Spektakularan povratak Teodosića: Trojkom u poslednjem minutu srušio Toronto, pa neviđeno slavio! (VIDEO)

Miloš Teodosić se vratio na parket posle višemjesečne pauze zbog povrede i odmah donio pobjedu Los Anđeles Klipersima! Srpski plej je postigao 12 poena i imao 7 skokova za 20 minuta na parketu u trijumfu Klipersa nad Torontom od 96:91!

Tim iz Los Anđelesa je gubio tokom gotovo čitave utakmice, da bi u završnici poslednje četvrtine uspio da se primakne i na kraju i da prestigne tim iz Kanade u poslednjem minutu.

Tada je na scenu stupio Teodosić, koji je u poslednjoj četvrtini pogodio dvije bitne trojke, prvu da se razlika smanji na 4 poena, a zatim i trojku za vođstvo od 4 poena na 40 sekundi prije kraja.

Nakon nje je i burno proslavio, što inače rijetko radi, jer uglavnom ne ispoljava emocije i djeluje hladno i nezainteresovano na terenu.

Ovoga puta je zadao konačan udarac Reptorsima, koji se od toga nisu povratili i do kraja je samo tim iz Los Anđelesa sačuvao prednost sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja.

Klipersi su posle povrede Teodosića upali u ozbiljnu krizu, a njegovim povratkom već su došli do velike pobjede protiv jednog od jačih timova lige.

Pogledajte i sve Miloševe poene na meču:

NBA rezultati:

Čikago – Boston 108:85

Hjuston – Nju Orleans 130:123

Memfis – Majami 82:107

Oklahoma – Šarlot 103:116

Golden Stejt – Portland 111:104

LA Klipers 96:91

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com