UHAPŠEN JANKO JANKOVIĆ - Volim Podgoricu

UHAPŠEN JANKO JANKOVIĆ

Cetinjska policija uhapsila je Janka Jankovića (29) iz tog grada, nakon što su u njegovoj kući u Drušićima pronašli laboratoriju u kojoj se, kako se sumnja, proizvodila marihuana.

Policija je, saopšteno je, oduzela 31 saksija sa biljkom kanabis od koje se proizvodi ova droga.

 

“Službenici OB Cetinje su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, a shodno prethodno pribavljenoj naredbi od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres više porodičnih kuća i drugih prostorija na području Opštine Cetinje a koje koristi J.J. iz Cetinja. Policijski službenici su prilikom pretresa u kući u Drušićima pronašli laboratoriju sa opremom koja je prilagođena za proizvodnju opojne droge marihuana. Radi se o dvije prostorije ukupne površine oko 45 m2 u kojima se nalazila 31 saksija u kojima se, kako se sumnja, uzgajala ova biljka. U navedenim prostorijama takođe su pronađene specijalne lampe, vaga za precizno mjerenje i uređaj za mjerenje jačine svjetlosti. Ove prostorije su bile opremljene klima uređajima, ventilacijom kao i sistemom za navodnjavanje po principu kap po kap odnosno uređajima koji, sumnja se, stvaraju kontrolisane uslove za uzgoj i obradu marihuane. Osim ovoga, oduzeta je i velika količina stabljika i suve materije zelene boje za koju se sumnja da se radi o marihuani”, anvode iz policije.

Službenici OB Cetinje su o svemu obavijestili Odsjek za borbu protiv droge.

“Sve što je oduzeto biće proslijeđeno u Forenzički centar radi vještačenja. O događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici”, zaključuju iz policije.

 

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com