CECA OTKRILA TAJNU: Evo zašto je prestala da se druži sa Gogom Sekulić i Mirom Škorić - Volim Podgoricu

CECA OTKRILA TAJNU: Evo zašto je prestala da se druži sa Gogom Sekulić i Mirom Škorić

Folk zviejzda Svetlana Ceca Ražnatović, nerado komentariše u medijima nesuglasice sa koleginicama. Jelenu Karleušu, koja je jedina koja je negativno spominje na društvenim mrežama i u medijima, komentariše samo na sudu. Ipak, nedavno je odlučila da progovori na temu raskid prijateljstva sa koleginicama Mirom Škorić i Gogom Sekulić.

Druženje sa pjevačicom iz Pljevalja trajalo je više od decenije, a prema Goginim riječima, to je prestalo kada je Ražnatovićka odbila da dođe na njeno vječanje sa pokojnim Igorom Ramovićem. Iako je u početku potencirala da je ljuta, Goga ovih dana priča kako ni ona ni Ceca nemaju vremena za druženje.

“Mediji stalno pokušavaju da naprave nešto što ne postoji. Goga i ja smo u sjajnim odnosima. Ona ima svoje obaveze, ja svoje, ali kad god se sretnemo uvijek se lijepo ispričamo. Između nas dvije ne postoji nikakav problem”, objasnila je svoju stranu priče Ceca.

Njena najbliskija prijateljica sa estrade još od devedesetih, Mira Škorić, nedavno je kazala da je razočarana u Cecu. Navodno, Ceca joj se nije našla kada joj je umrla majka prije pola godine, a nije joj čak ni izjavila saučešće.

Mira je Cecu nedavno imitirala u šou programu Tvije lice zvuči poznato, ali njena nekadašnja drugarica to nije gledala.

“Nisam gledala, ali vjerujem da je ona to profesionalno odradila. Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvijek sa razlogom”, kratka je bila Ceca.

svet.rs

2 komentara

  1. You really make it seem so quick with your presentation but I discover this topic to be really something which I think I would in no way understand. It seems too complicated and also extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I can try to get the hang up of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com