Demokrate: DPS gubi podršku na svim izborima na kojima smo se pojavili - Volim Podgoricu

Demokrate: DPS gubi podršku na svim izborima na kojima smo se pojavili

Demokratska Crna Gora poručila je DPS-u da kada bi ponovili izbori na 17 biračkih mjesta u Petnjici da bi vladajuća struktura “ostala bez mandata”.

Demokrate su reagovale na trvdnje OO DPS Petnjica da ta partija poraze doživljava kao svoj uspjeh.

“U kakvim je DPS problemima kada mora cijelu svoju državnu i paradržavnu infrastrukturu da dovuče na jedno biračko mjesto u Petnjici i da isto predstavlja kao neku vrstu pobjede. Demokrate su svoj parlamentarni status u Petnjici ostvarile direktno oduzimajući DPS-u glasove, a SD-u mandate. Na samo jednom biračkom mjestu, uzeli smo vladajućoj koaliciji mandat. Analogno tome, kad bi se ponovili izbori na preostalih 17 biračkih mjesta, vladajuća struktura bi ostala bez mandata”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Dodaju da DPS pokušava da prikrije činjenicu da “gubi podršku na svim izborima na kojima su se Demokrate pojavile”.

“Činjenice govore u prilog prethodnoj tvrdnji – u najjačim, decenijskim uporištima DPS-a, kao što je Cetinje, spustili smo vas za tri mandata. Možete samo da zamislite kako ćete proći u Podgorici, Pljevljima, Baru… Da smo na vašem mjestu ne bismo sa prevelikim entuzijazmom čekali izbore u Beranama, pošto su prvaci OO DPS-a Berane ili u Spužu ili tek treba da idu u istom pravcu. Uostalom, obećavamo vam da ćemo vas i u Beranama spustiti toliko da će postojanje OO DPS Berane biti dovedeno u pitanje, ukoliko ta lokalna ekspozitura upošte i postoji”, zaključuje se u regovanju.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com